39+5 de 5 cm açıklıkla aniden hazırlıksız yatışım yapıldı serklajlı bir hastaydım ve hiç sancı çekmeden hastaneye akıntım gelmesi sebebi ile gittim yatış verildi sancım olmadığı için suni sancı verildi. Ara ara alttan muayene ile açıklığıma bakıldı 8 cm açıklıkla doğumhaneye alındım. Cok kolay olduğunu söyleyemem çok zordu fakat dayanmak zorundaydım o kadar açıklıkla sezeryana dönemezdim. Tahmini 1 1 buçuk saat doğum hanede kaldım sancılarım geldikçe ıkındım suyum bile gelmemişti hocam kendisi suyumu patlattı bebeğimin başı aşşağıdaydı fakat istenilen pozisyonda tam değildi hocam sürekli alttan muayene yaparak halletti durumu. Ben bir yandan ıkınırken bir yandan ebe kollarıyla bastırarak bebeğimi ittiriyordu. Ebede bana kıyamadıgı için hocam artık son çare erkek doktor çağırdı en zor bölümü orasıydı doktor bütün kuvvetiyle karnıma bastırdı nefesim kesildi çok zorlandım yalan yok 😔 hoca başının geldiğini bir kez daha ıkınmam gerektiğini söyledi ve o son ıkınmayla 3.500 kiloluk kızçeme kavuştum😍🫶 çok zorlandığım için yırtıklarım oldu 3-4 tane içerden dikişim var. Ve kalça ağrısı çok çekiyorum yatıp kalkmakta oturmakta zorlanıyorum ama bugünlerde illa ki geçecek 💘