ilkgozagrim__ Gereksiz şeyler koymak istemiyorum kaç çorap kaç zıbın koymam gerekiyor mesela hastane çıkışı 2 tane koyucam 1 tane de yedek 5 li koyucam yeterli olur mu bana Bi söyler misiniz kızlar?
Yazmelegi_ ilkgozagrim__ Bebek icin; İki tane 5 li takım birini hemsireye verdim diğerini çıkarken giydirdim 1 tane battaniye Ağız mendili 15 tane bez 1 tane ıslak mendil Çorap 2.3 tane koymuştum bunlar yetti zaten çok biseye gerek duyulmuyo
GuzelMelegimm ilkgozagrim__ evin yakınsa yeterli. Ben çok koymuştum 1 tanesini kullandım sadece. İhtiyaç halinde evden alabilirsin
Adenala ilkgozagrim__ Bez Islak mendil veya pamuk Biberon Hastane çıkışı Battaniye Puset Puset üzerine müslin koydum Süt pompası koydum Çorap Yedek kıyafet
Yazmelegi_ ilkgozagrim__ yeterli tabikide 🌸 cok guzelllleeer❤️ bide benim takımda için zıbın vardi baglamali ne olur ne olmaz bide ondan alın
ilkgozagrim__ Yazmelegi_ teşekkür ediyorum kuzummm bağlamalı zıbın nasıl oluyo kuzu fotoğraf atabilir misin
Yazmelegi_ ilkgozagrim__ bu aşko ebe benden istemişti göbek bağı olduğu için zibin giymesin ilk gün demişti
ilkgozagrim__ Melike_4949 içerisinden çıkartayım mı bişeyler yoksa böyle attıklarımın hepsini koyayım mı
ilkgozagrim__ Melike_4949 zıbın yedek 2 tane koyuyorum hastane çıkışları hariç yetmez mi bide o pembeyi ?
Adenala ilkgozagrim__ Ben iki takım koydum canım fazla değil bence sezeryan olursa 2 gün kalınıyormuş galiba