Smbemdy Teslimenursevil amin amin amin herkesin gönlundeki ömrune nasil olsun kimsenin duasi icinde ukte kalmasin 🤲🤲
Babyada Bat 28 inşallah herkesin gönlünden geçen gerçek olsun bu ay 🙏🏻 çok heyecanlıyım bende beklemedeyim 🫢
Ayshababy Teslimenursevil canım 2 tane döndürülmiş embroyon varsa hiç bu kadar stres yaşamana gerek yok bence onlarlan dene❤️
Sabirsizanne10 Teslimenursevil dondurulmuş embriyo ların ücreti ne oluyor bu tedavi hakkında bir bilgim yok bizde şuan çatlatma deniyoruz biraz anlatır mısınız
Teslimenursevil Sabirsizanne10 30 bin istedi transfer için ama ben aynı hastanede transfer olmak istemşyorum taşıyıcam büyük ihtimalle
Sabirsizanne10 Teslimenursevil evet şuanda öyle yaptık bekliyorum bakalım 4 gün sonra belli olacak inşallah
Lrkvrm Teslimenursevil hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte güzel haberler duymanızı nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım
Babyada elif_93 geçen ay 3 gün kala yapmıştım hüsran oldu. Bu ay erken test yapmayacağım adet gününü bekleyeceğim sanırım 🫢siz ??