Esma314 Aysemnur hayırlı olsun canım tekrardan sağlıkla gelsin bende 9 Mart çatlatma iğnesi oldum 11 mart da aşılama ilk günden beri karın bölgemde ağrım var ama 3 4 gündür belimde de ağrım var ayaklarımda yanma oluyor sol dizim çok ağrıyor bugün göğüs uclarımda hafif bi hassaslık var ama çokta değil karnımda sanki çok yemişim gibi şişkinlik var test yapsam çıkar mı erken mi diye düşünüyorum doktor işlem günü dahil 15 gün bekleyelim demişti ama çok merak ediyorum
Arasmom_ Aysemnur klomen tedavisinde çatlatma iğnesinin 9ncu günü aynı böyle testte öğrendim sonra kan verdim 4.90 sonra 25 ile ilerledi
Pinaryildiz Aysemnur aynı gün aşılama olmuşuz 🥰 ben korktuğumdan test yapmadım henüz,önce kan testi vermek istedim 15. Gün vericem inşallah, sizi görünce cesaretlendim acaba benim de çıkar mı diye düşünmedim değil 😌
Aysemnur Pinaryildiz hayırlısı olur inşallah sende olumlu sonuç alırsın canım ben kan testini salı günü vericem 🙏
OnuurrMom Arasmom_ Evet canim benim aşılama ile biri öldü biri normal yolla oldu aşılama ile olanı kaybettik normal yolla olanıyla devam ediyoruz çok az rastlanan bir durummus 🥰
_Feslegennn__34 Arasmom_ Ya böyle deyince doktorun bana dediği aklıma geldiik ikinci muayeneye gittiğimde doktorum birinci yumurta çatlamış olabilir öyle görünüyor dedi bir yumurtanda 18 mm olmuş dedi sonra bunu garantiye alalım da çatlama iğnesi yaptı sizce olabilir mi yani diğer türlü çünkü iki yumurta olmuş oluyor ve çok afedersiniz ben o doktorun çatladı dediği gün ilişkiden sonra ben de lekelenme çok oldu acaba çatlama da lekelenme oluyor mu bilginiz var mı sizce
Denizbllt Aysemnur dvet hamilesiniz. Çok sevindim hayırlısı olsun 😍 allah kucağınıza almayı nasip etsin
9000 Femera +ovritelle kullandım bu ilk denememiz bu yolla hamile kalanlar yardımcı olabilir mi iğneden sonra ilişki gün aşırı mı olmalı doktorum bana 3 gün üst üste sonrası size kalmış dedi