Elisaburcu Hiç korkma bende renkli ultrasona gittiğimde çıktı böyle birsey 3 hafta sadece tuvalete kalktım sonra doktorum hersey normale döndü dedi sıkıntı yok suan dedi içini ferah tut 😊
Oges sonsuzmasalim ben de de aynı durum söz konusu 5 gündür kahve rengi lekem var 15. Haftanın içindeyim ne yaptınız nasıl düzeldi ?
sonsuzmasalim Oges bir sey yapmadim. egzersiz’den be ilişkiye girmekten uzak durdum kendiliğinden çıktı yukarı. zaten daha başlardasın sendede çıkar kesin daha yukarı. sadece biraz dikkat et kendine☺️
E23ww Melosanne canim oncelikle cok gecmis olsun ama o belki senin yapinla alakalidir ben ilk gebeligimdede sureklu cinsel iliskiye giriyoduk sadeve son 2 ay girmedk bende memleketteydim hicbir sikintu yasamadim bu duruma ona bagalamamk lazim bence
Oges sonsuzmasalim ayağa birazcık Kalkayım 1 2 saat koyu renkli kahve akıntı geliyor , ilişki yok zaten başından be, ne tür egzersizler yaptınız ? Erken Doğum be düşük riskin var dedi doktor , akıntınız ne kadar devam etti bir de ? Benim 5 gündür var
sonsuzmasalim Oges egzersiz hic yapmicaksin canim kendine dikkat etmelisin. bende erken dogum riski falan yoktu ve sadece bir kere kan geldi lekelenme yoktu. bol bol yatmaya calis yorma kendini muayenelerini de ihmal etme
bebekteyaparimkariyerde Melosanne canısı olacağı varmış öyle düşün bunun seninle veya eşinle hiçbir bağlantısı Yok.olacak olduktan sonra kendini pamuklarada sarsan oluyo emin ol.dokuz ay boyunca ilişkiye girip hiç bir problem yaşamayanlarıda biliyoruz.şöyle düşün bu bir semptom ve bir şekilde ortaya çıkacaktı o durum vesile oldu.kendini bu konuda suçlama sakın ağlama durduk yere bebeğini düşün.