Minupa--03 2 oğlum oldu 3.de erkek olur diye düşünüyorum çocuklarımın ismi kanla bitiyo han veya kanla biten onere bileceginiz anlamı güzel isim var mı cinsiyeti belli değil serkan ve Furkana uyumlu kız ismide olur
Yazmelegi_ Minupa--03 Doğukan Erkan Berkan Özkan Atakan Hakan Volkan Kız Türkan Aslıhan Neslihan Seyhan Ümmühan Nagehan Reyhan Nihan
MorKelebek54 Minupa--03 han la biten isim olarak tabiki kocamin asini onerebilirim 😂 Metehan ☺️ cok sakinlerdir bu arada yani buyumus hali oyle tabi 😂😂
170420 MorKelebek54 sen şuan gel halimi gör bacım birde kucukluk halleri var oğlumun adı metehan bitmiş durumdayım 😂
MorKelebek54 170420 ay evet kucukken cok fazla yaramazmis benim esim de komsularim csmini kirarmis sevmedigi komsularin😂😂 küçükken canavar gibiler tabiri caise ama buyudugunde uslaniyolar merak etme benim ki oyle en azindan 😂😂😂
MorKelebek54 Minupa--03 ama sakim olmuyolar iste kuzum sorum orda 😂😂 tani yetistirilme tarzi anne babanin da etkisi oluyo tabi mesela esimim kuzeninin cicugu 3 yasinda oturdugu yerden kalkmiyo cocuk erkek cicugu bide nkrmalde hareketli olurlar ama o oyle degil anne babasi da cok skin insanlar 😂
Minupa--03 MorKelebek54 inan benim kide 17 aylık canavar resmen popişinde kurt var 1 saniye durmaz yerinde dur otur etme eleme anlamaz 🤭