Miniminia Ya 30 yaş üstü ya da tedavi ile ikizlere hamile kalanlara denk geldim. Var mı aranızda böyle biri ya da denk geldiğiniz 🙏🏻🌸
Sermec27 Miniminia benim annem bundan 29 sene önce ikiz kız kardeşlerime doğal yolla hamile kalmış ve normal doğum yapmış 🥰
Hamileanne Miniminia komşum 43 yaşında normal yolla ikizlere hamile yani normal biley neden sordunuz ki ailede varsa olma ihtimali yüksek
Gulsah-207 Miniminia ileri yaş gebelikleri ve genetik ikiz ihtimalini çok arttırıyor 30 dan sonra kalan bir kaç kişi duydum 30 altı hiç duymadım benimde eşimin aile tarafı hep ikiz 26 yaşındayım ama bana vurmadı belki yaştandır 🤷♀️
Miniminia Tugba-ikizler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canım 🙏🏻🌸 30 altına hiç denk gelmedim
Sermec27 Miniminia aynen annem 29 yaşında 5 çocuk annesi bir kadınmış ben 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım 33 yaşında da diğer oğlum olacak Allah nasip ederse 🥰
Ruveydass Gulsah-207 özellikle yaşla alakalandirmaniz çok ilginç. Yaş 30 üstü de olsa genetik de olsa hepsi ihtimal yani tıbben yaş 30 ustuyse ikiz gebelik olacak diye bir dayanak yok ki
Ummu__Meryem Gulsah-207 bildigim kadariyla ikiz durumu kadinin genetiginden geciyor erkekle alakasi yok mesala benim babam ikiz ama ne ben ne ablamda olmadi ablamin 4cocugu var boyle babannem gencken hamile kalmis yani 30yas alti ama bilmiyorum kac yasinda oldugunu
Gulsah-207 Ruveydass yok tabiki sadece ihtimali arttırıyor kesin olacak diyemez kimse bende demedim zaten
Peliinnnni Miniminia benim annem 24 yaşında doğal yoldan ikizlere yani ben ve ikizime hamile kalmış ☺️29 yıl önce Yaşa neden bağladınız anlamadım
Miniminia Peliinnnni hiç duymadım normal yolla 30 yaş altı o yüzden sormak istedim, çok sevindim duyduğum ilklerden valla anneniz 😊🙏🏻🌸
sedasvs Ben 28 yaşında doğal yolla ikizlere gebe kaldım şuan 29um son aylarımız:) 2. Gebeliğim ve benim tarafımda anneannem ve benim ikizlerimiz ölmüş. İnşallah Allahın izniyle ben yavrularıma sağlıkla kavuşurum🙏☺