48lipastelboya bu 4. tamamen mucize olarak geldi o kadar dikkat etmemize rağmen. Biz bir daha hiç düşünmüyorduk 2 tane oğlumuz var Allah’ım onlara ömür versin. Bir tane de doğum sonrası vefat. Ameliyat diğer 2 tanesine göre daha uzun sürdü ama herhangi bir sorun yaşamadım. Ben 10 Kasım 2021 de erken doğumla kızımı doğurdum 15 gün sonra vefat etti 6 ay sonra kendi isteğimle tekrar hamile kaldım 21 Kasım 2022 de de oğlumu doğurdum o da erken doğdu. Yani 1 sene içinde 2 doğum oldu benim. Yapışıklık sebebi de bu yüzden. Sadece doktor için birbirine yapışmış sen kendine neden yaptın bunu, 5 sene içinde tekrar doğum yaparsan masada kalırsın çok dikkat etmen lazım dedi. İşte sonrasında da 3 doğumdan dolayı rahim duvarı çok inceldiği için diğer gebeliğimde takipli hastası olduğum doktora gittim ne kürtaj ne de doğumuna girmem ben risklisin en ufak bir hatada rahmin delinip kan kaybetme riskin çok fazla dedi. Doğurmak istiyorum dersen kontrollerini yaparım ama doğumda eğitim araştırma hastanesine gitcen yine dedi. 3. gebeliğimde de özel muayenehanedeydim erken doğumdan dolayı eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptım. Bende kendimi hiç tanımadığım bir doktora emanet etmek yerine baştan sona güvenebileceğim bir perinatoloji uzmanı bulup onunla devam ettim. Şükür çok pozitif ve işinin ehli bir doktor şansımıza. Kaybettiğimiz kızımız tekrar bir kız kardeş emanet etti bize şimdi sabırsızlıkla mucizemizi bekliyoruz çok korkuyorum ama çekeceğim bütün zorluklara değeceğine eminim ☺️