Meli Merhaba kızlar , 36+4üm çamaşırıma baktığımda ıslanmıştı acaba su az az gelirmi yoksa birden mi gelir ?
Nuraykrk Meli bu sebepten acile gittim biraz önce geldim 38+5 im. Su gelirse anlarsın bacaklarından sızar dediler canım ileri dönem gebeliklerde oluyomuş ama şüphen varsa sende bi git istersen
E23ww Meli benim siizinti sekilde suyum azalmisti benim akintimda oldugu icin ben anlamaistim su sizmasi oldugunu 39+6da suniyle dogum yaptim kendi istegimle yoksa sezeryana alcaklardi bunj olcmek icin eczanede testlerden satiliyo alabilirsn
ebru23 Meli bi tane sey varmis kucuk ped gibi siviyi test ediyo bebek suyuysa mavi oluyomus ben zirt pirt dktoea gidemem ordan bakarim
Meli Nuraykrk hareketliydim bugünde bilemedim eşimde sabah beşte işe gidip ertesi güne kadar uykusuz çalışcak suan boş yere uyandırmak istemiyorum Nisanurr su azalınca hareketlerde azalma vs oluyormu peki çünkü azalma yok
Meli E23ww yarın sabah alaayım o zaman teşekkürler🙋🏻♀️ Benimde aynı şekilde ama bu akıntıdan farklı gibi geldi
Ygmrkya E23ww Ne diye geciyo canim su olup olmadığını anlamamız için gerekli test çünkü benim de acayip islaniyo ama akıntı diyorum
Limpid Meli bnmde oluyor en son carsamba gıttm dra suyum yeterlıydı cok yogun degılse muhtemeldn akıntı