Hazinem Alt tarafıma doğru bebek baskı yapıyo sanki öyle olunca iğne gbi batıyo ve sürekli tuvalete gidiyorum 27+6 günlüğüz neden oluyo acaba kasılma falan mı bu
Kumral60 Hazinem Canim benim bebegimun kafasida asagida tuvaletim cok geliyor ama igne batmasi gibi bir his degil kasikalrim agrio eger yanma filan yoksa belki seninkide dönmüştür ama yanma tarzi birsey ler varsa doktorunla konusmalsn.
Brnyrk Hazinem bende 24 haftalık oldm. Aynı şey bendede oluyor çhatta şu an çekiyorm. Sanırm rahmimiz iyice büyüyor
gulsumtopcu Hazinem once sag da oluyor bu batma sonra solda yapacagın tek sey sola dogru uzan bacaklarının arasına bır yastık koy bes on dakıka dınlen gecıyor
Hazinem Kumral60 yanmam yok ama bi hareketlenme oluyo iğne batması arkasından tuvalete koşuyorum korktum bi an doğurur falan ederim diye ☺️
Hazinem Brnyrk ya sanki çıkacak gbi birde iğne Batar gbi olunca tedirgin oldum sık sık da tuvalete gidiyorum
Brnyrk Hazinem bende öyle hissediyorum hatta bazen nefesm kesilecek gibi oluyor ama sanrm büyüdükleri için