Bbk88 Kizlar eşim sperm testi verdi doktor turp gibisin hiç bir sorunun yok demiş ama morfoloji 3 çıkmış benim de moralim bozuldu zaten vitamin içmeye devam ediyor ileri hareketlilik falan düşüktü o yükselmiş
Suzan-5656 Bbk88 bu güzel bişey ama benim eşimin 0 dı ameliyat oldu 2 ye çıktı öyle hamile kalabildim
Deletedmon_98 Bbk88 tatlım moralin bozulmasın hiç benim eşimin 1 mil morfolojisi ben kimyasal gebelik geçirdim ameliyat oldu şimdi ama değerleri kötü değil yani ameliyat demezler bile keçiboynuzu pekmezi içir düzelir en iyis 4 zaten 3 kötü değil ki
Bbk88 Suzan-5656 varikosel mi vardı esinizde 2 de de hamile kalabildiniz yani ne güzel 🥰🥰ozaman 3 kötü değil dimi;(
Suzan-5656 Bbk88 evet canım varikosel ameliyatı oldu benim de bildiğim 4 iyi ama ameliyattan sonra 2 ye çıktı eşim ameliyat olduktan sonra hemen hamile kaldım
Bbk88 Suzan-5656 süper canım cok sevindim adjna🥰evet 4 iyi ama eşimin 3 gelmiş doktor sorun yok demiş eşimde varikosel falan da yok anladjm canım darısı başıma ben de kimyasal gecjrdim 1 defa
Deletedmon_98 Suzan-5656 canım selam benim eşimde geçen hafta varikosel ameliyatı oldu morfoloji 1 hızlı sperme sayısı 0 dı be zaman hamile kaldın ameliyattan sonra
Suzan-5656 Deletedmon_98 ameliyattan sonra hiç adet görmedim 2 hafta ilişki yasaktı hemen sonra hamile kaldım ama çok iyi bir dr du
Bbk88 Deletedmon_98 Varikosele bakmışlar yok demişler canım hersey iyi demiş doktor tamam canım benim ozamann sevindim icim rahatladi keciboynuzu iciyor evet 🥰
Derennn700 Bbk88 canım benim eşimde de değerler düşğktğ ben eşime bol zeytinyağlı yemekler yaptım havuç verdim muz verdim bol bol ekstra vitaminde aldı ve allaha şükürler olsun düzeldi havuç çok işe yarıyor günde iki tane yiyebiliyorsa yesin sabah akşam
Bbk88 Derennn700 İyi demiş değerlerine canım hepsine eşimin evet ileri hareketi düşüktü ben de bu şekilde vererek yukseltirdim sağol cano ozaman yemege devam daha da iyi olsun tamamdir🥰🥰🥰