Mugemurside1 Şebnem hanıma takipliyim sormayı unuttum telefon üzerinden de bilgi veremiyorlarmış. Doğum ücretlerini bilen var mı acaba. Bir dahaki randevuma daha var. Şehir dışına çıkacağım için.
Anneadayyyy Mugemurside1 merhaba doğum ücreti hakkında bir bilgim yok ama şebnem hanımdan memnun musunuz ilk gebeligim doktorla hakkında bir bilgim yok iyi bir doktor mu acaba
Mugemurside1 Anneadayyyy memnunum. Normal doğumu da destekliyor. ama fiyatlar çok arttı. O yüzden bir kararsız kaldım.
Caglaen Anneadayyyy başından beri kendisine takipliyim,iş yerimdeki birçok arkadaşım onda takipli ve doğumunu yaptı.Ben memnunum şeker ve ilgili bi kadın kendisi
Mugemurside1 Caglaen bir de doğumunuz yakın sanırım. İnşallah bebeğinizi sağ Salim alırsınız kucağınıza. Doğumdan sonra bilgilendirebilir misiniz. Doktor ve hastaneyle ilgili. Ben daha 24+5 haftalığım. Kararsızım orada doğum yapıp yapmama konusunda.
Caglaen Mugemurside1 teşekkür ederim fakat ben doğumu bölge hastanesinde yapacagım,doğumhanede, serviste ve kadın doğum doktorum arkadaşım
Deletedmom_87 Serdem39 ben ssvd yaptıracam inşallah o daha fazla tutar kesin bu arada teşekkür ederim cevabınız için❤️