Kedi07 Bebismgeliyorr ben gebeliğim boyunca 3 kere kullandım. Sorun olsa zaten riske atmazlar. Bir sorun da yaşamadım. Enfeksiyonum geçti kullanır kullanmaz. Enfeksiyon daha tehlikeli gebelikte.
Mlttm4141 Ben kullandım birkaç kez kullanmayıp enfeksiyon ve mantar daha riiskli doktor verdiyse bildiği vardir
Bebismgeliyorr Mlttm4141 fitilin zararı yok evet ama bu lomexin internette gebelikte kullanılmaz yazınca aklıma takıldı sizin kullandığınız lomexin miydi başka mi
Hulo2105 Bebismgeliyorr gynomax kullandım doktor fitiller bebeğe zarar vermez uzun süre kullanımda zararlı demişti.
Tomucuk12 Hulo2105 canım selam gecen gun bıe postuma yazmıstın, bu ilacı kullandıgın ıcın sana sormak ıstedım.. bgn ıdrardan sınra hafof pembe akıntım oldu peceteye geldı sende böle bır problem olmusmuydu?
Mlttm4141 Bebismgeliyorr evet özellikle tekrar baktım içinde 2 tane var 3 günde bir kullaniliyor burda forumdada çok kullanan olmuş onu
Bebismgeliyorr Aybike042024 yok kullanamadım ben koymayı beceremiyorum ama Bi zararı yok sen koyabilirsen kullan bence rahatlarsin
Aybike042024 Bebismgeliyorr ya aslında benim kaşıntı vs şikayetim yok. İki gün önce yoğun akıntım oldu diye verdi, bende emin olamadım
mutlubibekleyis enfeksiyonum vardı kullandım, internette ne yazarsa yazsın veren kişi doktorlarımız en nihayetinde içeriğini bilip özellikle veriyorlar internete bakmayın. içinde 2 tane var bir kullanıp 3 gün ara verip ikincisini kullanıyorsunuz.
Bebismgeliyorr mutlubibekleyis aynen bence de kullanılması gerekiyor doktor Bi ilaç verdiyse ama ben fitili koyamıyorum işte geri cikiyor
mutlubibekleyis Bebismgeliyorr biraz içeri elinizle itip 5 -10 saniye beklemeniz lazım, koyup elinizi çekerseniz direkt evet çıkabilir biraz beklemek gerekiyor 😞
Bebismgeliyorr mutlubibekleyis denicem dediğiniz gibi 35.haftadayim doğumdan önce Bi kerede olsa kullanmam gerekiyor çok akintim var
Tomucuk12 Hulo2105 Of sinir oldum gerçekten de kostum mantar yapmıs olabılır dedı asıl korkum ıse plesanta prevıa var bende acaba kanama mı tetıklendı dedım kendı kendıme