ressamanne_ Kızlar 22 haftalık olduk 4 gündür karnımda ishal olacakmışım gibi gaz sancısı oluyor yaşayan varmı 🥺
Kbraaa18 ressamanne_ dün gece yaşadım berbattı 37 haftalığım cuma günü sezeryana gidicem cumaya kadar inş bişey olmz
Zeynepegmec Bende 20 haftalık hamileyim 2 gündür gaz sansıcı gibi ağrım var göbeğimin yan tarafları ağrıyor yatarken sağa sola döndüğümde şiddetleniyor
Kbraaa18 Zeynepegmec ah canım sen birde 30 lara gel çok kötü yatak da nasıl döneceğimi şaşırıyorum artık rabbim kurtarsın herkesi
Zeynepegmec Ama bu ağrıların hepsi normalmiş rahim büyüdüğü için kaslarda genişleme yapıyormuş ve sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi ağrı oluyormuş birde bunlara bu hafta bel ağrım eklendi Allah herkese yardım etsin sağ Salim doğuralım insallah
ressamanne_ Zeynepegmec benim hiç ağrım yok çok şükür 2. Gebeliğim ilkinde de hep rahat uyudum ama bu gaz bitmiyor😂
Zeynepegmec ressamanne_ çok şanslısınız o zaman herkesin vücudu farklı tepki veriyor keşke bizimki de bizi biraz rahat bıraksa 😂
newmamm ben bugün 20. Haftaya girdim yaklaşık 1 haftadır bende de aynı sancı var aşırı gaz var , sanki bağırsağım bozulmuş gibi ağrıyor bir de çok dolu gibi , sağa sola dönerken de sancı artıyor çok değişik bi durum anlamadım
Zeynepegmec newmamm evet benimde aynı şekilde söylediğiniz gibi oluyor dün arabadan indiğimde acayip bir ağrım oldu 1 2 dk sürdü oturduğumda rahatladım
newmamm Karın ağrınız geçti mi , benim hala devam ediyor bugün acile gözüktüm bişey yok dedi , kendi doktoruma 1 hafta sonra gideceğim , bağırsak bozulmuş gibi sancı oluyor ya geçmek bilmedi öf