Esratufan 10 hafta olduk gebeliğin başından beri halsizlik ve baş ağrısı var çok ayakta duramıyrm yürümeye halim olmuyor başımda değişik bi ağrı var bitek benmi yaşıyorum bu belirtileri yaşayanız oldumu normalmi bu durum
Gkce27 Esratufan ben de aynıyım 11 haftalığım bacaklarım sızlıyor sanki hiç enerjim halim yok ayrıca mide bulantıaı da var
Rojdademirkol Cok normal hic korkmayin sonuçta vucuda yeni bir cisim girmis ve tum organlar uyum sağlama asamasinda. Bol bol dinlenin kendinizi yormayin. Su cok icin
Esratufan bendeanneoluyorum bnde gecen haftalarda aşırı dereceydi azaldı çok şükür şu ara tatlı olan hersyden tiksindm ama
Bendiyebiri_ Esratufan inancın olsun ben hiç bilmiyorum doktorum geçmez ise gel serum takalım kusma için takmıştım damar patlaması yaşadığım için evde çekiyorum serum takmamk için
Esratufan biranne__ uyku yokki bnde bi akşam yemekten snra uyku hali oluyo sadece sağlıklı olsunda bebişler çekilir artık
biranne__ Esratufan tamam işte o normal bendede öyle oluyordu dinlenn bol bol geçiyorsa sorun yok zaten dinlenince geçen hiç bişiyden korkmayın
biranne__ Esratufan ben 17 Haftalık oldum canım hafta ilerledikçe ağrıyan sızlayan yerler değişiyor dediğim gibi dinlenince geçen şeylerden korkmana gerek yok hiç çok şiddetli olursa doktoruna danış hemen yada aile hekimine yardımcı oluyorlar illaki ilk gebelik heralde sizinde (benim gibi)
Esratufan biranne__ bnmde ilk gebelik sayılır bi kürtajm oldu ama bu gebelğimde hiç sancm agrm olmuyor bi kürtajm olnca suan saglıklı olcakmı korkusu sardı
biranne__ Esratufan hm anladım bilmiyorum bazı insanlar hiç belirti görmüyorlar endişe etmeyin pozitif düşünün