Konuya nerden nasıl başliyacamı bilemedim korktugum başima geldi öncelikle hep hissediyordum sanki agzımdaydı sürekli sezeryan olursa nasıl yaparım diye gelelim doğum başlangıcına 14 martta gece kramp şeklinde agrılarım başladı 39+2 dim bu arada sonra ben sahur hazırlamaya kalktım agrılarım daha da sıklaşti artık bende tmm bugün doğururum dedim neyse sahur hazırladıktan sonra duşa girdim çıktıktan sonra sancılarım dahada artmaya başladı ve ben artık tam emin oldum gerçekten dogumumun başladığına neyse yinede hemen gitmedim bol bol hareket etmeye başladım yürüdüm evin içinde sabaha kadar artık dayanılmayacak noktaya geldim saat 11 olmuştu neredeyse 10 saat çektim sancılarımı evde eşimi uyandırdım dayanamıyorum gidelim dedim hastaneye eşyalarımızı aldık yolda annemi aldık gittik hastaneye tabi evdeyken aramiştim doktorumu hemen gel bakalım dedi yetiştik hastaneye doktorum alttan muane etti açıklığın 2 cm dedi ve bebek 4 kilo üzeri olmuş boyuda 55 cm ben şok oldum napacaz dedim hocam bu sancılarla seni eve gönderemem dedi eger normal diyorsan daha yatişini yapalım normal doğum için ama çok zor bir dogum olur dedi bebek aşagı baskı yapıyor iri olduğu için kanala inemiyor dedi ben artık dayanamiyordum sancıdan akşamdandır çekiyordum sancıları çok yorulmuştum tamam dedim artık nasıl uygun olursa öyle olsun dedim doktoruma zorunlu sezeryana alındım anlicanız 🤷🏻♀️ Yatişim yapıldı gerekenler tahlil falan yapıldı sonra beni ameliyathaneye çıkardılar anestezi doktoru geldi belden iğnemi yaptı neyse doğuma hazırladılar beni doktorum geldi başliyoruz dediler negatif dediğim nokta tam burası doğuma başladılar bebek yukarıda 2 hemşire dogum anında dirsekleriyle neredeyse göğüs kafesimi kırma derecesinde karnıma bastırdılar ben çok kötü oldum yeter die ağlıyordum resmen Nie bastırıyorsunuz dedimde bu normal doğum degil ıkınamazsın haliyle biz bebeği bu şekil çıkaracaz dediler bi yandan Ağrı’dan ağlıyorum mide bulantısı kusma falan öldüm resmen bir an önce bitsin die yalvardım sonra bebeği aldılar bebeğimin sesi gelmiyordu bana göstermeden hemen götürdüler solunumu sıkıntılı dediler 2 saat sonra odana getirecez dediler odaya indirdiler beni bebek 2 saat sonra geldi yanıma bi sıkıntı yoktu çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın benim gibi yaşiyan oldumu hiç merak ettim her sezeryanda bastırma durumu oluyormu çok zordu bu durum 🥹