AyzaEr Dün akşam üzeri saat dört gibi ciğer geliştirici iğne yaptılar ardından beş altı saat geçti bebeğim hiç hissetmiyorum hareketlerde azalma değil hiç yok böyle benim gibi olupta sonra hareketleri hisseden varmı lütfen
Mhmtzynpzmra AyzaEr evet aynısı bende oldu 35 haftalıkkwn erken doğum sancılarım oldu her ihtimale karşı sabah akşam olarak 2 tane vurdular bende hissetmedim uzun bi süre korkmayın Ama yine her ihtimale karşı tedbirli olun
Hatice4949 AyzaEr cuma iki doz dün iki doz olarak bana da yapıldı ben de geceden beri ben de hissetmiyorum. Bi doktorun videosunu izledim en fazla görülen yan etkisi bebek hareketlerindeki azalmaymıs. Ama dediğiniz gibi azalma değil de sanki tamamen durmuş gibi geceden bu yana.
AyzaEr Mhmtzynpzmra inşallah hiç bi şey olmaz ben de bugün tekrar yaptırıcam iki doz yarin gidicem doktora sizde inşallah sağlıcakla alın kucagınıza
AyzaEr Hatice4949 sabah bi pıt yaptı sanki benim ki ben dün gece den beri uyuyamıyorum inşallah hiç bi şey olmaz doktor da hareketleri hissetmezsen gel demişti bugünde pazar
Hatice4949 AyzaEr benimki de yarım saat kadar önce tekme değil de minik kıpırdanma gibi hareket etti çok şükür. Bir iki gün hatta üç güne kadar sürebiliyormus. İçimizi ferah tutalım iyilerdir inşallah🥰