Figen_Can Hayırlı ramazanlar arkadaşlar 11 haftalık gebeyim ne yesem ne içsem gaz ve şişkinlik oluyor bu durumda olanlar varmı varsa neler yapıyorsunuz???
Diilekk19 Figen_Can Daha 4 haftaligim ve bende aşırı şiştim karnimda ağrıyor galiba şişkinlikten ve karnimda kocaman sanki 6 aylık gibiyim
Tgce_06 Figen_Can valla o haftalarda bende öyleydim sonrasında biraz daha rahatladım şimdi 26 haftalığız yine var ama
Nurglsari Figen_Can bende aynıyım dört haftalıkken başladı 17 haftaşığız aynı devam hatta kasıklarıma ağrı bile yapıyor.. gazlı içceceklerden ve yiyeceklerden uzak dur çok şişkin oluyosan kimyon çayı içebilirsin
Elifssudee Bende çok kötüydüm karın şişkinliğinden uyuyamıyodum geceleri birtek sıcak su torbası iyi geliyodu bide ayakları sıcak tutmak ama uzun bir süre yaşarsın bunu ben 36 haftalığım 27 ye kadar öyleydim yeni yeni kendime geliyorum
Figen_Can Elifssudee O kadar uzun sürmesin ya mahvediyo ve beni ayaklarımı elimden geldiğince sıcak tutuyorum ne yaptıysam geçmiyor kafayı yemek üzereyim
Figen_Can Diilekk19 Bende öyleyim sadece şişkinlik olsa gaz da oluyor muhtemelen seninki de gazdan ve şişkinlikten ağrıyor olabilir benim ara ara kasık ağrım dahi oluyor
boraninannesi_ 13 haftalığım benim de en basından beri böyle ve normalde de hiç hiç gazı olan bir insan değilimdir şuan çok garip geliyor 🙈 ayrıca benim sürekli çişim de var herkes erke olduüunu söylüyor ama sürekli wcdeyim
Hayal23455 boraninannesi_ sizinle aynı haftadayız 🥰 gaz sancısı ve bağırsak ağrısı oluyor bende de çok fena :/ kasıklarımda da ağrılarım oluyor zaman zaman özellikle sol tarafta
boraninannesi_ Hayal23455 azcık çişimi tutaam felaket kasık ağrısı geliyor🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ah ah bunlsr muhtemlen iyi günlerimiz bakalım sıcaklarda ne yapacağız kocaman karnişimizle 😁😁
Hayal23455 boraninannesi_ ayyy evet bakalım ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor:) aynı şey bana da oluyor kasık ağrısı :/
Alynq Figen_Can en başlarda ben de öyleydim sürekli gazım vardı ne yesem gaz yapıyodu midem davul gibi şişiyodu çooook şükür 20.haftalara doğru azalarak geçti. İnsan içine çıkmaya utanıyordum sürekli karnımdan sesler geliyodu 😂🥲