Melike_e Merhaba anneler 27 yaşımda ilk defa başıma geliyor hamile olduktan sonra başladı hem kanama oluyor hem rahatsız ediyor başına gelen var mı varsa nasıl çözüm buldunuz
Bademikoo Melike_e geçmiş olsn canım benimde 30. Haftadan sonra başladı 39+4deyiz 27. Yaşındayım hamilelikten oluyormuş doktor krem verdi kanama yok ama sızlıyor ve şişiyor bazen umarım doğumdan sonra geçer..
2205 Melike_e benimde var acısını ve şişliğini her duş sonrası 10 15 dk ılık suya oturarak hafiflettim baya faydası oldu
ilk34 Melike_e ben aylardır çekiyorum bu sorunu bir çözümü yok canım keşke olsa da söylesem ama yok malesef ki benim bir sürü basur memem var her lavaboya çıktığımda zorlanıyor şişiyor sertleşiyor kullanmadığım ilaç kalmadı ama boşşşşşş 🤷🤷🤷
Melike_e 2205 acıdan ziyade benim kan oluşu sinirimi bozuyor bide acaba o dişil tarzı şey büyür mü korkusu var
Nikomm Isırgan otu lapası iyi geliyor küçültüyo ben onu yapıyorum hep ısırganı kaynatıp tülbente koyup biraz sıcakken oraya oraya koyuyorum sonra da kantaron yağı sürüyorum