Zey_nepp Arkadaşlar 24. haftadayız etrafın dağınıklığı canımı sıkıyor bebeğin eşyalarını yıkayıp yerleştirmeye başlasam çok mu erken olur? Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var
Dodomom Zey_nepp Ben 35 haftalikta yıkadım hepsini . Zaten doktor kontrol altındayız erken doğum riski olmadığı için yavaş yaptım hepsini . Sıkılıyorsanız yıkayın koyun bir kenera.
3bebekannesiii Zey_nepp 23. Haftada herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim canım agırlasmadan yapmak en iyisi şimdi heryerim agrıyo asla yapamazdım
Merve1414 Zey_nepp aldıkça yika utule yerlestir sonra agirlastikxa zor oluyor bence erken değil 35 de erkenden suyu gelen de olabiliyor yada bebek erken gelmek istiyor yada keyifci oluyor 41 de doğanda var ama bence en iyisi erkenden hazırlayıp herşeye hazırlıklı olmak
Dnmzzeda Zey_nepp Ben 35 de yıkadım hemen ütüsünü yaptım yerleştirdim çantasını hazırladım beş kere de bitti işim çantayı aç kapa olmadı
Hamilebayann Bence hic erken değil ilerleyen zamanlarda cok yoruluyorsun. Yavas yavas yika utule yerlestir kendini yormadan.