Offffffd 2cucukannesi Hurma yemek de doğumu başlatıyormuş. Günde 5 - 7- 9 tek sayı şeklinde yenilince hem doğumu başlatıp hemde kolay olmasını sağlıyor muş. İnşallah sizde faydasını görürsünüz
Flowers123 Likya-ipek yani şaka gibi bugün dedim ki artık gelir heralde sancılar bekledim sabaha kadar tık yok söylemesi ayıp stresten ishal oldum 😅
Flowers123 2cucukannesi birazdan kahvaltı yapıp çıkıcam evden hastaneye gidicem yatış yapılacak ama ben çok korkuyoruuuummm😖😫 Hatta uyandım bi düşündüm acaba gitmesem mi hastaneye diye yani kendi sancımı beklesem mi napsam🤔
Boncukk123 2cucukannesi duydum canım videolu olarak da izledim parmakların çok temiz olduğuna emin olmak gerekiyor demişti ebe çünkü parmakları içeri götürüyorsun enfeksiyon riski olabilir demişti denenir bence gerçekten kolay oluyormuş doğum
Likya-ipek Flowers123 ah ya kıyamam ama bende valla o aşamadayım 🙈 çok iyi anlıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum
Cobanipek Ayglvlkn benim ilk doğumumda sancım ishalle başladı peşine sancılar girdi 5 - 6 saat sonra doğurmuştum. Doğum belirtisi büyük ihtimalle olabilir 🙆
aybukekurt55 2cucukannesi perine masajı yırtılmanı engelliyor doktorum bana önerdi 34 haftadan başlamıştım
ErvaDeniz İlla sezeryan mı gerekiyor doğum kendi başlamıyorsa ? Suni sancıyla tetikleseler belki normal sancı da başlar.. ne durumdasınız merak ettim ?