2cucukannesi Kızlar bi arkadaş eski ebelerin zetinyag ile açılma sağladığını ayni zamanda da dogumun tek seferde yaptidgni söyledi kendide yapmış cok kolaydi dogumum dedi benimde ne yapsam ( adacayi ahududu yaprağı çayı ananas merdiven sicak duş yürüyüş spor aletinde ayak haretli olani topal yürüyüşü ) bebis gelmiyor o yuzden bana tavsiye etti bunu daha önce yapan duyan oldumu ?
Celinnnn 2cucukannesi ben duymamıştım canım. Cinsel ilişki göğüs uyarma kolaylaştırıyor ama baya. Tabi sana kalmış
Mjgnfdn 2cucukannesi ben ilk gebeliğimde cok yaptım perine masajı gerçekten faydası oluyor.. doktorumda doğum sırasında zeytinyağla masaj yaptı
Motherr8 2cucukannesi dogumu kolaylastırmak icin kacıncı haftada baslamak lazım esneme hareketlerine vs. ?
2cucukannesi Celinnnn canım iliskiye esim yanaşmıyor bisey olur korkusuna ama göğüs uyarlamasini yapıyorum ondada etki etmiyor aksine bebis dahada hareketleniyor anlamadim 😓 hurmada yiyorum tktk da videoda hurma içeceği yapin demisler esim pekmezini almıştı onu sulandırıp icmeye başladım son çare bide bu masaj kaldı 🙄
Likya-ipek Celinnnn merhaba, önerileri rica etsem banada yazabilir misiniz? Çarşamba günü Suni sancı ile doğumu başlatacağız. Bende belirtildiği tüm hurma, ananas, pilates, ahududu yaprağı çayı vs yapıyorum ama maalesef bebiş gelmiyor :(
Hayatatli309 Likya-ipek benimde Perşembe olcak yani ben istedim Çarşamba balık Perşembe Koç burcu olcak :) sizin kaç haftalık oldu benimde fitil olmazsa suni sancı olacakmış
2cucukannesi Motherr8 ben 36dan belli yapiyorum ama halen bişey yok 🙄 36dan sonrası normal doğum süreci diye geciyor canım
Flowers123 Hayatatli309 yaa korkuyo musunuz peki ben bugün gidicem her zaman gittiğim hastane bugün yatış verecekti bana ama oraya gitmeyecem başka bir hastaneye gıdecem orası da büyük ihtimalle yatış diyecek artık40+6 yız riske gırıyo bundan sonrası ama ben çok korkuyorum sabaha kadar uyumadım kendi ağrım gelsin diye bekledim durdum🤦🏻♀️😣
Asure123 2cucukannesi ben özel ebe tuttum. Haftalara göre bana ödevler vermişti. 36. Haftadan itibaren yazdığı ödevlerden biri de 2 günde bir yatmadan önce perine bölgesine zeytinyağlı pamuk koymak. (Zeytinyağını benmari usulü biraz ısıtıyorsun el yakmayacak şekilde, sonra pamuğu zeytinyağıyla ıslatıp biraz sıkıp yerleştiriyorsun)
dhbetul Asure123 bunu ben de duydum bir arkadaş yapmış doğumu çok kolay ve kesisiz oldu. Esneklik sağlıyor heralde. Ben de masaj ve pamuk koymayı deneyeceğim vakti gelince
sumeyra14 Asure123 ya acaba pamuk ya kaçarsa cikaramazsam bunu düşündüm şuan 😂nasıl olcak . 40+1 im ben de
2cucukannesi Annesloading aynen yediğimizden ictigimizdenmi acaba anlamadım 6 sene önce 1 ananas yemistim sabah aksamina doguma gitmistim
2cucukannesi Ben 2 gündür parklardaki spor aletlerindeki bacak acma kapama hareketni yapiyorum 2 gündür bel ve karn bolgesinde sancılarım oluyor amaa devami gelmiyor insALLAH acilma başlamıştır 😓 dünde zeytin yağina başladım
Busramom07 2cucukannesi bende bugun 38 oldum hurma ve ilişkiyi 2 haftadır deniyorum son günlerde sıcakk suyla duşa da başladım ananas aldm bakalım son çare ananas😂
170420 2cucukannesi Bn geçen kontrole gittim ebeye sordum kolay olması için zeytin yağı jel yumusaklik verecek şeyi eline sur giriş kısmının tam içine koymadan biraz masaj yap demisti orayı yumuşatır daha kolay doğum olur dye