Tuba6300 Kızlar doğuma 19 günüm kaldı dişimden duramıyorum lütfen etkili bişey söyleyin çok kötü ağrısı var 🥺
Celinnnn Tuba6300 canım parol alabilirsin ama çok etki etmeyebilir. Ağrıyan dişe karanfil bas biraz alkollü pamuk koyabilirsin.
YldrmNUR Tuba6300 şuan benimde öyle. Diş etlerimde beyaz beyaz kabarcıklar var herhalde iltihap oldu ağrıdan duramıyorum.parol hiçbir fayda etmiyor
Tuba6300 YldrmNUR hiç etkisi yok parolun sireke tuz gargarası yapıyorum sürekli ağrıyı hafiflrtiyo sonra bidaha ağrıyo
YldrmNUR Celinnnn dünden beri denemediğim şey kalmadı sarımsak bile çiğnedim tuzlu suyla gargaralar sürekli diş fırçalamalar. Benimde kulağıma vuruyor ağrısı. Köylük yerdeyim ya yoksa çoktan gitmiştim hastaneye
Celinnnn Tuba6300 yok canım bi kaç gündür kulak va ağrında olmuş ondan dedim başka bişe olabilir mi diyr
Celinnnn YldrmNUR acile gitsen en fazla iğne yapar yarına kadar idare edersin. Ama diş doktoru görmesi lazım geçemyen ağrın varsa
YldrmNUR Celinnnn üst komşum diş hekimi. Fazla muhabbetim yok bugünde hafta sonu diye çıkmadım ayıp olur diye düşündüm. Yarında pazar ne yapsam ki