Svdclskn Merhabalar, adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı dayanamayıp gece 12 de beta verdim 5,20 çıktı ilişkiden sonra ki 13. Gündeyim şu an beni aydınlatır mısınız ? 🙏🌸
Musel Svdclskn 2. Çizgi çıktıysa vardır gebelik ama 2 gün sonra tekrar kan verin yükselirse sıkıntı yok düşerse kimyasal gebeliktir
Senmsii Svdclskn Benimde sonucum 4 çıkmıştı doktor kesinlikle gebelik yok negatif dedi ama.ben erken gebelik testinde silik çizgi gördüm ve hissettim 4 gün sonra tekrar test verdim ve değerim yükselip pozitif oldu
Mayismom Svdclskn ben de rastlantı sonucu kontrolde 10 beta ile öğrenmiştim. O zaman doktor da 2 gün sonra tekrar bakalım demişti. 2 gün sonra 67 çıkmıştı ama kan vermeden önce idrar testi yapmıştım 67 çok çok silikti emin bile olamamıştım. 200lü değerlerde netleşmişti. 💞 istiyorsanız inşallah artar
Svdclskn Musel Kez test yaptım onda da silik çıktı bir de uygun fiyatlı test aldım onda hiç çıkmadı biraz hayal kırıklığına uğradım diye bilirim umutlanırsam üzülürüm diye de korkuyorum bu arada Çok teşekkür ederimm 🌸🌸🌸
Svdclskn Senmsii Ayyy Allahın hikmeti 🤲🏻sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini 🙏çok heyecanlıyım şu an 2 gün hemen geçsin istiyorum 🥹🙏
Senmsii Svdclskn Uygun fiyatlilar genelde beta çok yükselince sonuç veriyor canım ama bu erken gebelik testleri yuksek fiyatlı olanlar neredeyse hep doğru sonuç veriyor umarım 2 gün sonra tekrarladigunda daha net çizgi gorursun
Reina Svdclskn benim benim betam 230 ken bile bazı testlerde hiç çıkmadı:) bence gebelik var bir kaç güne kan ver tekrar
Ozge-ozge12 5in uzerinde iyi pozitif altinda ise negatif olur umarim degirin guzel bir sekilde yukselir saglikla ilerler 🙏
hnb Svdclskn çok erken yapmıssınız gecikmenin 3 4 günü gibi kan verin tekrar benim adetim 2 gün gecikmesine rağmen hızlı test de negatik cıkmıstı 4. Günde kan verdim pozitif cıktı
Svdclskn Minkkk oo ben çok geç görmüşüm kusura bakmayın bildirim anlık gelmiyor bana uygulamada o yüzden :( evet şu an 21 haftalık hamileyim 🥹🙏🏻
Minkkk Minkkk maalesef adet oldum yükselmedi doktor 10 değerinin altındakini kabul etmiyoruz zaten dedi kimyasalda sayılmıyormuş