Mommya Ben normalde de kabız olan bir insanım ama bu sefer karnımda taş var sanki 😔 inşallah taş değil bebek vardır.
Oyku60 Mommya aslında bu bir belirti değil ben tam tersi ishal olmustum 6. Haftada belirtiler başlıyor yavaş yavaş ondan önce pek birşey anlasilmiyor
Suhiss Mommya en ufak seyi belirti olarak alip kendinizi yipratmayin elinizden geleni yapin tabi ama bi taraftan da oluruna birakin lutfen
Barlas_mom Mommya 2.hamileyim inanılmaz ilk haftalarım kabızlıkla geçti. Kişiye göre değişmekle beraber bence bir belirti ödem ve kabızlık yapıyor değişen hormonlar 👍
Mommya Suhiss Tabiki öyle ama aile hekimim gebelik hormonları kabızlık yapacaktır bol bol su iç ve yürüyüş yap demişti o yüzden sorayım dedim sizlere
Mommya Barlas_mom Bu ay gerçekten öyle hissediyorum hani diyorlar ya kadınlar hisseder sanki kesin varmış gibi hissediyorum ama Allah bilir 🥹
Tgcmr Barlas_mom kesınlıkle bende öyleyim 5 haftalık sanırım dr a gitmedim kan verdim sadece ama normalde asla kabız olmam bunda ınanılmaz yani
Mommya Kucukmeleg-bklyrm3480 ben birkaç gündür kabızdım bugün de ishale çevirdi anlamadım artık bu belirtidir diyemiyorum hayırlısıyla bebek vardır inşallah 🌸
Barlas_mom Mommya Yani siz hamile misiniz bilemem ama benim kabızlık hamilelik belirtilerimin arasında yer alıyor bir çok kadında da olur sanırım bu
Derennn700 Barlas_mom canım bende de kabızlık başladı bat 21 sanki regl öncesi ishal oluyordum öyle hatırlıyorum bu kez kabız oldum, inşallah bende hamileyimdir bayadır deniyoruz kısmet olmadı 🥺
semra2598 Mommya hamilelikte evet kabızlık çok sık rastlanilan bir sorun ama ilk hamilelik belirtisi maalesef değil. :( daha önemli belirtiler var.
Barlas_mom Tgcmr Evet artan hormonlar kabızlık yapıyor sıcak su tulumunu popoma koydum öyle rezalet birşey oluyor yaa sonra geçiyor çok şükür