Bsrkz Canan-_16 herhangi bir ücreti yok ki yani bende özel hastaneye gidiyorum doktor iğneyi yazdı eczaneden aldık herhangi bir acilde vurduk iğneyi
denizs15 Canan-_16 biz dört tanesine 500küsür ödedik doktor yazdı eczaneden aldık ama doktorum özel olduğu için devlet karşılamadı
Melek-10 Canan-_16 özel muayenede doktorum yazdı 4 tane için 4 bin ödedik yani eczaneden aldık tanesi 1000₺ydi devlet hastanesinde yapılırsa ücretsiz diye biliyorum
esrakayaanit Canan-_16 benim de erken doğum oldu, hastanede vurdular, ekstra fiyat da almadılar canım
Canan-_16 Bsrkz gerçketen mi bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için ben ücretli biliyordum herlade en az 3 bin veririz diye düşündüm
Canan-_16 Bsrkz hadi inşallah amelyat falan geçirdim böbrekten 40 bin ödedik artı doğum 25 bin ödenecek inan yani artık tükendik diyebilirim🥺 korkuyorum bi masraf daha eşim tek çalışıyo
tugba0090 Canan-_16 Bir hafta önce vuruldum bende.. Çok pahalı sanıyordum öyle değilmiş doktor yazdı eczaneden iki doz 80 TL aldm acilde vuruldum🌸
Ceviz6550 Canan-_16 bende özele gidiyorum doktorumun kligini var ilacı yazıyor bende sağlık ocaginda yazdırıyorum gün içinde alıyorum ilaçlarımı kendi doktorum masrafı sevmeyen bir doktor tahlillerimi bile sağlık ocağında yaptırmami istiyor