Kuzgun-_- Hafta muayeneme gittim bugün. Plasenta yaşlanması olduğunu söyledi doktorum. Korkulacak bi şey yok ama her hafta gel takip edelim dedi. Aynı şekilde devam ederse 38. Hafta da felan doğumu gerçekleştirebiliriz dedi. Başına böyle bir olay gelen oldu mu acaba arkadaşlar
yeni-annelik Kuzgun-_- neden olurmuş sigara kullanıyor musunuz bir yerde okumuştum hamilelikte sigara kullanımı plesenta yaşlanması yapıyormuş
Kuzgun-_- Temmuzmucizesi26 çok teşekkür ediyorum. Doktorum bi riski olmadığını söyledi. Sadece takip edelim bu şekilde ilerlerse doğuma almamız gerekir dedi.
Kuzgun-_- yeni-annelik hamilelik öncesi kullanıyordum şuan kullanmıyorum. Eşle kan uyuşmazlığı olunca da oluyomuş sanırım öyle yazıyor nette. Bizim de uyuşmazlık var aşısını oldum ama. Bakalım nasip artık
Selma-bttl İlk kızımda demişti asistan bı doktor beni gereksiz yere hastanaye bile yatırmışti sigara kullanımından oluyormuş ama ben sigara içmeyen biriyim inşallah sizinkide geçici bir durumdur ben nerdeyse 41 haftada doğurmuştum