Diladeniz2 Diladeniz2 negatif artık bakmaktan hayali çizgi görer oldum erken mi yaptım kızlar ondan mı çıkmadı
Sabirsizanne10 Diladeniz2 En alttaki bugün sabahki diğerleride sırayla günler işte noluyor yani şimdi hiç bişey anlamadım
ggmom Diladeniz2 yahu beklee😄 erken gebelik testi benim reglimin geciimtigi ikinci gün silik çıkmıştı acele etme eğer bekledigin gün olmazsa git özele hemen kan ver acilden testlerle stres olma bence
Diladeniz2 ggmom ay sabahtan beri ağlıyorum o kadar üzüldüm ki sanırım çok umutluydum ondan böyle oldu
Diladeniz2 ggmom diğer bebeğimi Eylül ayında kalp durmasından kaybetmiştim ve onu 5 gün kala öğrendim sanırım o yüzden böyle üzüldüm
Sabirsizanne10 Diladeniz2 canım sabah erkenden bende test yaptım niyetli olduğum için uyumuştu şimdi bende paylaşıyorum sonucumu ama benimde negatif çıktı ve 3 testtim pozitif çıktıktan sonra bunu görmek en büyük yıkım
Beyzanur_1919 Diladeniz2 Sabirsizanne10 Tgcmr Derennn700 Tgcmr Evrmmm Musel Nesslihan Diladeniz2 kızlaaaaaaarrrrrr test yaptımmmmmmmmmm silik çizgi çıktııııııı atıcam birazdan fotoğraf 🩷🩷🩷🩷🩷 ayyyyy çooookkkk mutlu oldummmm
Beyzanur_1919 Sabirsizanne10 ben uyuya kalmışım işe geç kaldım o yüzden yapamadım canım yarına kısmet artık inşallah
Diladeniz2 Beyzanur_1919 Sabirsizanne10 bekleyelim çiçeğim daha vaktimiz var umutsuzluğa kapılmayalım sabah çok üzüldüm çok ağladım ama biliyorum ki bekleyişin ardından güzellikler bize gelecek ♥️♥️
Derennn700 Diladeniz2 canım benimde 2 gün kaldı çok heyecanlıyım belki yarın sabah erken gebelik yaparım 🥺 bu arada bende göğüs hasssiywti ve atalara kalınca kaşık bel ağrısı oluyor ama tabi regl de böylr
Sabirsizanne10 Diladeniz2 umut ediyoruz evet ama ne bileyim 3 pozitiften sonra böyle zap diye negatif hayal kırıklığı oldu
Diladeniz2 Derennn700 bende de çok şiddetli göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var bugün yaptım ama henüz çıkmadı inşaallah vardır da çıkmıyordur önümüzdeki günlerde hepimiz güzel haberlerle geliriz buraya ♥️♥️♥️
Derennn700 Diladeniz2 amin canım inşallah rabbim en geç yarına kadar hepimizin bebiş haberini almayı nasip etsin 🥰 dün gece elektrik çarpar gibi iğne batar gibi kasığımda minik minik batmalar oluyordu ve ayağıma vuruyordu aynı ağrı böyle bi şey yaşadınız mk
Diladeniz2 Derennn700 evet evet bende yaşıyorum mesela ayakta çok durunca kaşığıma ağrıda giriyor inşaAllah vücudumuzu dinlemiyoruzdur bebişler tutunuyordur 🥹🥹🥹Allahım çok amin
Derennn700 Diladeniz2 inşallah canım ama benim bugün tam 28 gün oldu(normalde döngümde 28 günde bir) yarın öbür gün regl günüm ve şuanda adet olacakmış gibi his var 🥺