Beyzanur_1919 Derennn700 bende de yok Şubat ayında kendime şart koydum adet günüm gelene kadar test yapmıcam diye tam günüm geldi adet oldum şaka gibi 😂 o yüzden yok hiç elimde geçen ay da almadım hiç bu ay da daha vakit var diye almadım çünkü elimde olduğu zaman kullanıyorum hemen
Derennn700 Beyzanur_1919 bende öyleyim hiç sorma ve her ay hüsran olduğu için artık almak istemiyor insan sanki yapmasak mı 🤣
Beyzanur_1919 Derennn700 eşim maça gitmişti Dönüşte nöbetçi eczane aramış erken gebelik testi almış gelmiş 😂😂
Derennn700 Beyzanur_1919 hadi inşallah pozitif görürsün canım ama bence haftaiçi yap bugün yarın yapma üzülürsün negatif çıkarsa
Tgcmr Beyzanur_1919 yok ben carsamba gunu gidicem daha bu hafta öğrendim salı verdım kan 237 persembe 607 doktoruma yazdım carsamba gel dedi
Beyzanur_1919 Diladeniz2 Sabirsizanne10 Tgcmr Derennn700 Tgcmr Evrmmm Musel Nesslihan Diladeniz2 kızlaaaaaaarrrrrr test yaptımmmmmmmmmm silik çizgi çıktııııııı atıcam birazdan fotoğraf 🩷🩷🩷🩷🩷 ayyyyy çooookkkk mutlu oldummmm
Beyzanur_1919 Derennn700 yaptım negatif zaten tahmin ediyordum çünkü çay içtim falan sabah yapalım dedim ama dinlemedi ben hafta içi yaparım tekrar
Beyzanur_1919 Derennn700 Tgcmr Nesslihan Sabirsizanne10 Patito__ Sinem0135 ggmom Tgcmr kızlar adetime beş gün var daha genelde teslim düzenli olur 29 günde bir renk olurum ama bugün regl olacakmış gibi belim ağrıyor kasık ağrım geçti denecek kadar azaldı regl olucam sanırım ama hamilelik belirtisi olarak regl olucakmılım gibi belim karnım ağrıyor falan da yazıyorlardı ne dersiniz
Derennn700 Beyzanur_1919 üzme kendini sakın olur Allah’ın izniyle hafta içi yaparsın sabah ilk idrarla
Sabirsizanne10 Ve 10 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum ama iğnenin etkisi de olabiliyormuş öyle bir yorum okudum az önce yaptığım testten önce yani dün bidaha yapmıştım hiç çizgi yoktu
Sabirsizanne10 Kasık batmam sırt ağrım beyaz akıntım falan da oluyor ama sanki adet olucam gibi ağrım var normal mi bu yerleşme olacağında da mı aynı ağrı oluyor