Beyzanur_1919 Diladeniz2 büyük ihtimalle şeninde küçük rakam çıkar şeninde çok yeni daha inşallah çok güzel olur herşey 🩷
ggmom Beyzanur_1919 benim regl ilk günümde 36 çıkmıştı çoğalır merak etme sürekli ölçüp strese girme uygulamaya göre bak 4. Haftanda test yap 1000leri gördükten sonra doktora git en azından git gel kese göründü görünmedi stresi yaşamazsın gözün aydın 🥳💗
Beyzanur_1919 ggmom 5. Haftada geliyormuş o değerlere o zaman giderim artık sat a göre 4. Haftayı bitiriyoruz
Derennn700 Beyzanur_1919 canım hayırlı olsun inşallah kucağına da almayı nasip etsin 💖 Ben bu ay elendim regl oldum 🥺
Sinem0135 Derennn700 bende sendenim bat 23 ama dün regl oldum . En kısa zamda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻
Beyzanur_1919 Derennn700 Allah razı olsun canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🩷 vakti zamanı var demekki canım rabbim doğru zamanı bilir doğru zamanda gelsin bebiş 🎉🩷
Sinem0135 Beyzanur_1919 ya senın adına çok sevindim . 2 gün sonra tekrarla canım adetin daha geçmediği için normal
Beyzanur_1919 Sinem0135 teşekkür ederim canım Allah razı olsun sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız inşallah
Derennn700 Sinem0135 inşallah canım Allah razı olsun bu ay ben bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var jel satıyor ondan almayı düşünüyorum spermleri yumurtada tutuyormuş
Bhraydn2708 Beyzanur_1919 aynen bende 27 gördüm benim de adetime 2 gün varken 45 çıktı normalde bu gün son adet tarihim yarın tekrar kan verecem bakalım ne kadar artmış
Sinem0135 Derennn700 evet duydum ama bilemedim ya ben yarın bir doktora görünecem . Kafam çok karışık