Evinuuu 22 haftalık hamileyim ilk deneyimim.bebegim 17. Haftadan beridir hareketlj ve erkek bebek .doğduktan sonra da hareketli mi oluyorlar şimdiden hareketli olan bebekler .deneyimlerinizi paylasir mısınız anneler ?🌼
Haticeakgul Evinuuu benim hamileyken kızım hiç durmazdı yerinde kıpır kipirdi hele geceleri hiç uyutmazdi sürekli tuvalete kalkardim sabaha kadar sonra uyuturdu öğleye kadar uyurdum bide karnımın içinde döndüğünü dışarıdan belli olurdu zayftim ondan şimdi 10 aylık oldu hâla kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde sürekli biyerlere gitme derdinde emekliyor
Kelebekmisaliihayat Evinuuu değişiyor. Her bebeğin durumu farklı. Ben de merak ediyorum açıkçası, çünkü benimki de 17.haftasından beri sürekli hareketli. Yengemin de öyleydi ama bebek doğduktan sonra sakin, uysal bir şey oldu. Bebekten bebeğe değişiyor
Aysenurayse Evinuuu başlarda 17 hastalıkken çok küçük oldukları için rahatça dönüyorlar karnınızda büyüdükçe hareketleri kısıtlı olacak ve eskisi gibi hareket etmeyecek. İlk bebeğimde iri bebekti çok çok az hareket etti hatta kaç Kez doktora gittik hareketsiz diye . Doğdu maşallah durmuyor . Bu gün hatta Buda öyle olur mu diye konuşuyorduk eşimle 😀
MinikkCivcivim Evinuuu 2 erkek evladim var simdi nasipse kizimi bekliyorum ogullarim gunduz hareketsiz gece fildir fildirdi karnimda ama dogdutan sonra ne gece hareketlilikleri oldu ne gunduz ilk oglum koydugum yerde uyuyodu ikinciyi uyutma yonunden belki biraz bunaldim ama asla hareketli bi bebek deillerdi buyudukce degistiler tabi😂😂
Rumeysacelikk46 Aynen öyle oluyor 😂 kuzenimin oğlu karnındayken hiç durmuyordu şuan 4 yaşadı uyurken bile eli ayağı durmaz oturduğunu görünce herkes şaşırıyor düz duvara tırmanmaya çalışıyor
Evinuuu Rumeysacelikk46 sağlıkla gelsin ama yandım şimdiden eli poposu durmuyor oturuyorum oynuyor yatiyroum oynuyor 😂😂
Haticeakgul Evinuuu zorluğu kadar sevimli çok güzel bi duygu Allah olmayan kisilerede nasip etsin bu mübarek aylarda
Evinuuu Aysenurayse bizimki sudaki balık gibi dönüp duruyro çok şükür .suyum da biraz fazlaydı bol geldi galiba dön babam dön 😍🌼😂