Sym-srdr Cute23 ben 40+ 4 oldum çok korkuyorum hiç belirti yok kendiliğinden gelmeyecek zorla doğurtacaklar gibi geliyor 😭 salı günü gel dedi dr o gün yatıracaklar sanırım
Efnam Sym-srdr Benim doktorumda salı günü gel yatışını yapalım dedi hem heyecan hem korku sardı içimi 🥲😅
Elifinannesi33 nurcan05 tam 40 hafta dolduğu gün doğum yaptım suyum vs gelmedi. Zaten su gelmek zorunda değilmiş sancım geldi bir anda hazırlandım hastaneyr girdim üstümü değiştirdim doğumhaneye indiğimde 9 cm açılmıştı 15 dk içinde doğmuştu
Likya-ipek -Themother- benimde çarşamba günü suni sancı ile sürecim başlayacak. Hastaneye gittiğinizde açıklığınız ya da bir belirtiniz var mıydı? Benim herhangi bir belirtim yok, 40+5 olacağım için maalesef doktor önerdi. Rica etsem süreciniz hakkında bilgi verir misiniz?
-Themother- Likya-ipek tabii. Ben evde çekmişim açılma sancılarımı fark etmeden. Sırtım karnım ağrırdı 1 saat kadar. Uzanıp geçmesini beklerdim. Çatı muayenesi yapıldığı sıra 4 cm açıklığım olduğunu yarın doğurabileceğimi söyledi dr. Ertesi gün hastaneye gittim 5 cm olmuştu. Ama ne bi sancı ne bi su gelmesi yoktu. Hastanede 2-3 saat bekledim duş aldım sancı yok. Suni verdiler. 18 saat sancı çektim
Dadymom1 nurcan05 38+2 de normal doğum yaptım. Nişan su gelmedi. 35 saat suni sancı sonucu doktor suyu patlattı ve doğurdum 😅
Dilara_0 nurcan05 hafif sancılarım vardı hafiften de olsa 2 gündür ama suyum gelene kadar bekledim. Tam 39+1de gecenin 4 ünde yarı uyanık halde ıslaklık hissettim bı baktım suyum geliyor. Bozuk musluktan su sızar ya bildiğin öyle. Hemen hasta bezi koyduk tabi ben o heyecan ve korku ile herkesi ayağa kaldırdım doğru düzgün sancım falan yok sadece suyum gelmiş. Annemin evindeydim hemen ambulansı aradık geldi. 5 de hastanedeydim 12:20de normal doğum yaptım. Sancılarımı düzgün yaşamadım nefesim kesilmişti tansiyonum düşmüştü o yüzden 4 iç 4 de dış dikiş olarak toplam 8 dikişim oldu lakin doğum yaptığım an kuş gibi olmuştum bebeğim sancılarımı düzensiz kullandığım için 7 gün kuvezde kaldı 8. gün çıktı çok şükür ama benim için de oğlum içinde iyi oldu bir yandan kendimi topladım lakin oturamadim doğru düzgün hep yan oturdum 20 güne dikişlerim tamamen düşmüştü. Rabbim size de güzel sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin. Bende şuan 2. Gebeliğimi yaşıyorum 19+4 deyiz 2. oğlum geliyor bakalım bu nasıl olacak bunda da bildiğim için tedirgin oluyorum nasıl olacak çocukla hem çünkü oğlum bana çok düşkün nasıl bırakırım nasıl yaparım bilmiyorum şuan 15 aylık ❤️🩹
tgc_gzm2018 Dilara_0 benim kızım yeni 6 ya bastı bende onu düşünüyorum sürekli anlatıyorum aklım tek onda kalcak sanırım ama yapacak bisy yok
Kaderimmmm16899 İlk doğumum canım pişi istiyordu yaptım yedim sonra nişanım geldi tam 40+0 haftalıktı biraz evde durdum sancım bi gelip bi gidiyordu aksam 6 da gitim hastanaye gece saat 1 de doğurdum😂
karagozzeynep21com Lavaboya gifemedim, yok ilişkiden hiç zevk almadım, hayatım zehir oldu vs diyenler var ki benim için hayat sadece çocuk değil bunlar oluyor mu gerçekten oluyorsa kesinlikle sezeryan bence🤔
tgc_gzm2018 karagozzeynep21com ilskiden zevk mi alamakislar yav inanmayin bunlara ben normal doğumdan sonra daha şey oldum mesela herkesde farklı demekki 😄
BurcuY92 karagozzeynep21com Normal doğumda dikiş sinirlerin az olduğu makata doğru bir kesi nedeniyle yapılıyor. Sezaryende ise sadece karın değil rahim de kesilip dikiliyor.
tgc_gzm2018 neseaydin masalh size besinciyide hiç hastaneye gitmyin bence direk evde dogurun 😅😅 kolay olmuş hepsi çünkü darısı basimiza
neseaydin tgc_gzm2018 😂😂5.biraz zor can bu ekonomide😂😂😂 çok şükür gerçekten doğum tarafından çok iyiydim:)
Dilara_0 tgc_gzm2018 Rabb’im herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etsin. Veren Rabb’im kolaylığını da versin inşallah ❤️