EK96 Kizlar bugun detayli ultrason yaptirdim 21+3 fakat bebegin ölçümleri 23+5le uyumlu cikti boyu 38 cm 507 gr kilo bilgisi verildi sizce nasil bu kadar ilerde gozukmesi beni korkuttu acikcasi sizin bu haftada ölçümleriniz nasildi?
Aseliimmm EK96 bazen yanlış hatalı ölçümler olabiliyor ama boyu baya önde gözüküyor doktor durum için bir şey demedi mi yani kendi doktorunuzda şeker testi isteyebilir
EK96 Aseliimmm 24. Haftada seker yuklemesi onerdi ama seker cocugun boyunu etkilemez karin cevresini etkiler dedi anlam veremedim belkide pozisyondan ölçüm yanlis cikti bilemiyorum
Sermec27 EK96 kilo belki olabilir de 2 3 hafta önden gitmesi boy bence yanlış ölçülmus olabilir çünkü 28 haftayla uyumlu 38 cm bebeğin boyu 7 hafta önden gitmez diye düşünüyorum bu arada şeker olabilir benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyordu şekerim çıkti
izobellaaa-_- 21+1 de gitmiştim 430 gram 26 cm idi ve boyu uzun önden gidiyor dedi sizin boy bence resmen 26-27 hafta ile uyumlu bi yanlışlık mı var acaba FL de kç yazıyor acaba 24+1 de boyu 32 cm idi
sunashn50 izobellaaa-_- bende de 36 yaziyor demistim siz hesaplamistiniz dogru cikti 38 degildir bencede
izobellaaa-_- sunashn50 aynen canım 36 yı 7 ile çarpacaksın sonuç 25 cm senin ki de orada yazanı arkadaş boy sanmış olabiliyor genelde böyle ama doktorun söylemesi lazım bunu normal de söylerler aslında 😊
Tulin41 EK96 bende 20+6 da detaylıya girmiştim boy 25 kilo 430 çıkmıştı. Boyunun o kadar uzun olması imkansız bi yanlışlık olmuştur😊
izobellaaa-_- EK96 tamam bu 38 i 7 ile çarpıyorsunuz ortaya 26 cm çıkıyor yani çocuğun boyu 26 cm 😃☺️
_yeni1tazeanne_ EK96 geçen bende gittim 21+2 de aynı dönemdeyiz benim boy 25 cm kilo 480 gr çıktı sizin boyda bi yanlışlık var bence kağıtların fotosunu atabilirmisiniz
Pinaargunes Merhaba bende gittigimde 21+2 falandi boy 25.9 kilosu 486 gramdi sizde bence yanlislik olmuş sanki🙏