Anneadayi46 Merhaba anneler emzirirken ilk zamanlarda olan göğüs ucu ağrıları için lansinoh krem hariç ne önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız şeyler nedir markalarıyla yazarsanız eğer internetten bakıp alacağım .
babysmomy Anneadayi46 ben oğlumda 99 ayar gümüş kapak aldım çok memnun kaldım o zamanlar emzirme danışmanım markası önemli değil sadece 99 ayar olmasına dikkat et demişti inşallah sizde faydasını görürsünüz
Sihirlimom Anneadayi46 hametanın sarı kremi var kime desem inanmadı ama bana çok yaradı onu sürdüm 5 dk bekledim yıkadım aynı işlemi diğerine de yaptım onu da yıkadım emzirdim hiç bir yara felan kalmadı
Mbbenli babysmomy Merhaba!, ben sağım yapıyorum sütümü sürüyorum gümüş kapağı koyup pedi de yapıştırıp atletimi giyiyorum. İnşallah yara olmadan böyle devam ederim.
babysmomy Mbbenli Merhaba, bende öyle yapmıştım en başta sorun olmazsa sonrada olmuyor genelde inşallah sizde de olmaz
babysmomy Zeynomsu evet doğumdan 3 gün önce aralıklarla takmaya başlanması daha iyi olur dediler emzirmeye başladıktan sonrada tüm gün göğüs ucu tam olarak alışana kadar takılmalı
kindacute Ablam gümüş kapak kullanıyordu canım, yanlış hatırlamıyorsam silverette marka ama hepsi aynıdır diye düşünüyorum.
Uydurbisey Ben lansinoh krem ve gümüş kapak aldım.Onu kullanacağım.bir de hediye olarak gümüş kapak geldi onu gardropstan satıyorum dusunurseniz
babysmomy Zeynomsu siz biraz erken takmışsınız doğuma bir kaç gün kala tavsiye ediliyor. Muhtemelen gümüş kapağı taktığınız için değilde gümüş kapak memeye baskı yaptıysa gelmiş olabilir