Sleppy Merve_3351 ben 36 haftalık gebeyim bundan 20 gün önce falan hastaneye gittiğimde tahlillerde ciddi enfeksiyonum olduğunu erken doğumun riskini arttırdığımız söyledi doktor ve antibiyotik verdi ben de kullandım gerçekten rahatsız ediyordu zaten beni ilaçlarıl kullandıktan sonra faydasını gördüm şimdilik iyiyiz doğumu bekliyoruz ama idrar yolu enfeksiyonu gerçekten büyük sorunlara yanaşıyor
Canimbenim_06 Merve_3351 2 gün önce 28 haftalık öğrendim sancım olduğu için hastaneye gitmiştim progestan , antibiyotik ve enfeksiyon için başka bir tane daha fitil verdiler ciğer geliştirici iğne de verebilirlermiş bir test daha verdim onun sonucunu bekliyoruz
Haticeburak06 Merve_3351 of bende 29+3üm 5 kez enfeksiyon geçirdim halada var ilaç kullanıyorum Çok korkuyorum erken doğumdan🥹
71eda Geçmiş olsun ben ilk gebeliğimi16 haftalık hem rahim ağzı kısalığı hemde idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kaybettim bebeğin kesesinin yırtılmasına yol açıyor idrar yolu enfeksiyonu
KuzeytonunAnnesi Ben de 34+6 yım bugün idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim doktor antibiyotik verdi kullanıp kullanmamakta çok kararsızdım ama enfeksiyon beneğe daha çok zarar veriyormuş doktor erken doğum riskin var gibi bir şey demedi ama
_Tazeanne Bende var hastaneye de yatırıldım yine fazla düşmedi doktorum keseyi delebileceğini söyledi 33 haftalığım inşallah 3 hafta daha gitsin de sonrası Allah büyük
Sleppy Tgbc İnan ki isim olarak hatırlamıyorum ben bitirdim attım çöpe biri zaten tek kullanımlıktı toz halinde suya karıştırıp içtim biri de 10 tane hap vardı herhalde içinde sabah akşam içtim bitirdim
Sleppy Eko93 bilmiyorum onu hatırlamıyorum ama doktorumun ciddi bir enfeksiyonun var suyunun erken gelmesine erken doğuma sebep olur dediğini çok iyi hatırlıyorum
Liyamm1 Merve_3351 Ben her ay idrar efeksyon yasiyorum her ayda ilaç kullaniyorum ama yetmiyor sürekli yapiyorum suan 26+2 oldum cuma gunu ürolog a gittim bana doguma kadar her 10 gün tek kullanimlik ilaç yazdi bebege efeksyon gitmesi risk oldugunu soledi son haftalarda dikkatli olmama ragmen yine olur dedi hormonlardan vs ve erken dogum olur dedi ..
Ebruucar Merve_3351 olmazmı dünden beri de aşırı sancı çekiyorum aslında ağrı mı sancı mı onu da ayırt edemiyorum. Adet sancısı gibi belime çok vuruyo. Enfeksiyonum yüksek çıktığı için üç haftadır sıkı takipteyim kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok. Yarın tekrar kontrol için tahlil vericem. Bakalım artış durmuşmu hala ilerliyor mu görücez. 30+1 im bende
Uzunkirpik Ebruucar nerede ağrı oluyor . Bende 26 haftalık gebeyim baştan beri bende de vardı . 3 haftadır yine şüpheleniyorum bol su içiyorum ama idrar yaparken ağrım oluyor sadece birde kasıklarımda ağrı . Başka belirti yok. Test vermeye de korkuyorum açıkçası . Yine çıkacak antibiyotiğe başlayacağım diye
Sleppy Tgbc ben gebeliğimden önce fitil kullanmıştım bende sürekli enfeksiyon oluyor çünkü fitilde çok iyi söküyordu enfeksiyonu ama gebelikte vermedi bı arkadaşım var 5 aylık hamile onda vermişti fitil
yeni-annelik benimde idrar yolu enfeksiyonum var idrar testimde de çıktı doktor hem fitil hemde suya karıştırılan bir ilaç vermişti kullandım ama geçmiyor bir de cinsel ilişkiye girmek enfeksiyonu tetikler mi
biranne__ yeni-annelik cinsel ilişki enfeksiyonu tetiklemiyor canım sadece ilişkide canın yanabiliyor bizzat doktora sordum ben bunu
biranne__ Merve_3351 canım bu muallak ta olan bi konu çok inanma derim yaşayan var yaşamayan var hiç belli olmuyor o durum sen pozitif düşün içini ferah tut bndede var ama geçti şuanlık umarım yaşamayız diyelim
yeni-annelik biranne__ benimde canım yanıyor acaba diyorum bu da mı tetikliyor doktorum ilişki konusunda yasak koymadı ama çekiniyorum korkuyorum o yüzden yapmaya sağolun
Tgbc Uzunkirpik bende idrarda çok yanma olmuyprdu ama kasıklarım ağrıyordu bu gittiğimde doktora söyledim idrar tahlili istedi yaptırdık. Baya fazla rnfrksiyonun vsrdı dedi hemen ilaca başlattı fitil ve antibiyotik
Ebruucar Uzunkirpik idrar yaparken ağrılı oluyosa zaten muhakkak enfeksiyon vardır. Baktır ona bi emin ol ilaç kullanmak enfeksiyon kadar zarar vermez bebeğe. Kasıklarımda oluyor ağrı adet sancısı gibi vajinanın tam üst kısmına yoğun bi ağrı saplanıyo ve genelde sağ kasığımda ağrım var. İki gündür belimde yoğunlaştı bazen bıçak saplanıyor gibi