Gorkemm Yenigebe12 merak etmeyin öyle yorucu egzersiz değil zaten çok kısa sürüyor ve tam tersi rahatlatıyor. zaten çalıştığınız için büyük ihtimalle ağrınız oluyor Allah yardımcınız olsun inşallah kolay bi doğum olur
Yenigebe12 Boncukk123 en son geçtiğimiz salı kontrole girmiştim kanala girmemişti birdaha ki kontrolüm yarın hayırlısı ile ancak bu ağrı bende epeydir var 🥺 pilates topunda bacaklarımı iyice gerdiğim için epey rahatlatıyor doğrudur
Skrnysn hunilimom Bende 21 haftalığım bacak arası kemiklerim özellikle sol tarafım ağrıyor ayağa kalksam yürürsem özellikle dönerken felan normalmi yoksa erken doğum felan mı olur
hunilimom Skrnysn haftan küçükmüş daha magnezyum kalsiyum eksikliğinden de olur doktorun ilaç verin muhakkak şöyle günde bir adet muz soda ceviz gibi şeyler de yiyebilirsin sonuçta bebek büyüyor rahim günden güne büyüyor
Sermec27 sumeyra14 bende başlamayı düşünüyorum şükür bugün daha iyiyim azaldı çatı ağrısı acaba bebek pozisyonuyla mı alakalı çatı ağrısı
sumeyra14 Yenigebe12 benim de vardı 30 dan sonra 2 cm açıklığım olmuş. Şuan 40 ım daha dogurmadim. Normal doğuma engel değil yardımcı tam tersine
Yenigebe12 sumeyra14 aaa ilk defa bunu söyleyen birine denk geldim inşallah dediğiniz gibidir aslında bu durum doğuma yardımcıdır ya🤲🏻
sumeyra14 Sermec27 haftanız küçük ise için ama son zamanlariniz ise içmeniz doğuma yönelik kasilmalarinin olmasını vücudun kendini doğuma hazırlamasını engellemesi gibi söz konusu olabilir bence
sumeyra14 Yenigebe12 tabi herşey Allah’ın izniyle ama son haftalar da açıklığın bile olmamış diyip sezeryan olanlar var çaresizce. O yüzden iyi bişey
Yenigebe12 sumeyra14 Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en güzeli en kolayı hangisi ise o olsun inşallah