numix Merhaba, 4+1′'im daha çok yeni. Test yaptığım gün o heyecanla karşı komşumla paylaşmıştım kendisi arkadaşım olur. Ama sonradan o kadar pişman oldum ki. Aileler bile bilmiyorken bir başkasına söylediğim için hayli pişmanım. Keseyi gördükten sonra paylaşmayı düşünüyordum ailelere ama malum akrabalara da yayılıyor.. Siz ne zaman paylaştınız?
Nalinnn14 numix ailelerimize öğrendiğimiz zaman söylemiştik çevreye de 14. Haftada cinsiyetini öğrenince 😊
sacmalamakizim numix 2 gün önce testi yaptıktan 4 saat sonra annemle kardeşim geldi, onlara söyledim eşimde işten 5′te geldi, ona da söyledim o da kendi ailesine söyledi, sadece kendi babamın haberi yok şuan, en son babalar duyar 🤣
numix Yusufeymenimm keşke o kadar sabırlı birisi olsam😂 ben söylemek istemesem bile eşim söylemek istiyor.
HmerveK Yusufeymenimm sizi görünce o kadar mutlu oldum ki tek değilmişim. Ben de söyleme taraftarı değilim ama eşim geç oluyor söyleyelim diyor. Güzel haberi vermek kolay ama kötü haberi açıklamak zor deyince anladı beni. Tabi kötüyü çağırmıyoruz. Temkinli olmakta yarar var🩵
numix Nalinnn14 Aileler çevreye söylemiyor mu😂 benim ailem mi böyle bir. Anneme ne anlatsam hop teyzelerime anlatıyor
Offffffd numix Ailelere kalp atışını duyduğum zaman söyledim ama çevreye 16. Hafta civarı duyurmuştuk Çevreniz kalabalıksa ne kadar geç duyulursa o kadar iyi yoksa bilende konuşuyor bilmeyende korkutuyorlar insanı strese sokuyorlar 😅
numix Offffffd Şimdi ben ailelere desem annem aşırı haber uçuran birisi herkesin haberi olur 😂 kayınvalidemde paylaşır her şeyini akrabalarıyla. İkilemde kaldım. Siz ailelere dediğiniz zaman başka kimsenin haberi olmadı mı🙈
Offffffd numix yok canım benim bebeğim 4 sene olmamıştı o yüzden biraz tedbirli davrandık, birde köy yerinde olunca nazar olmasın diye kimseye söylememiştik 🥰
Nurdoga numix aman söyle gitsin kimi diyor üç aylığa kadar söyleme die nazar değer bisy olur die ben öğrendiğimde syledim cekinmedim yani o senin bilecegin iş yani sen nasıl kendini rahat hissediyorsan ona göre syle yada söyleme cnm
Momofelisa numix 25 haftalık olduk eşimin ve benim ailem ve en yakın arkadaşım harici kimse bilmiyor. Bayramda 7 aylık olacağız o zaman öğrenir herkes
HmerveK Momofelisa bravo 😀👏👏👏Acaba bende mi aynısını yapsam😀Benim 20. Haftalarım kurban bayramına geliyor 😅
Suhiss numix annem ve kiz kardesimle 7 haftalikken (6da öğrendim zaten) kalan aile uyelerine de 14 bittikten sonra soyledim
Becuk numix pişman olmayın sonuçta o an ki mutlulukla söylemeniz gayet normal. Ben bekledim 3 ay dolunca söyledim. Malum akrabaların hasetlisi var nazarlisi var. Bir de insanlar öğrenince başlıyorlar yok şunu al şöyle yap falan gibi söylemlere. Hamileliğin ilk zamanları zaten zorken bir de kimseyle görüşmek istemedim
numix Becuk Valla çok haklı bir isyan. Ben bir de şu yüzden söylemek istiyorum iftara çağıramıcam kimseyi niye çağırmadı demesinler diye 🥺