Nfs35 evet başladığı zaman iki üç saat sürekli olarak kasılma yaşıyorsunuz ama bu kasılmaların arası kaç dakika sürüyor önemli olan o. Mesela şimdi karnım kasıldı taş gibi oldu ama acımıyor uyusmaya benzer bir his ve on saniye sürdü geçti . Başladığında saate bak . İkinci kasılma başladığında tekrar saate bak aradan kaç dakika geçti . Yirmi dakikadan daha az geçtiyse dikkatli takip et. Özel bolgende hemen acı hissetmezsin zaten başladığında gerçek doğum sancıları adet sancısı gibi derinden sızlıyor karnının alt kısmını sıkıp sıkıp bırakıyorlarms gibi açıyor sonra yavaş yavaş yayılıyor. Zaten gerçek doğum sancıları ve kasılmaları yalancilara benzemiyor başladığında anlarsınız ayırt etmek kolay. İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur sizin için korkmayın kendinizi korkutmayn doğumdan on dakika sonra gülerek arkadaşlarıma kızımı gösterdim çünkü hep bir kızım olsun isterdim kendimi kahkaha atacak kadar iyi hissediyordum çünkü doğum hayatın bir parçası hepimiz böyle dünyaya geldik ve bedenimiz buna uygun olarak yaratılmış her canlı gibi asla basaramayacaginizi düşünmeyin yapabilirsiniz o güç sizin yaradilisinizda var 💕🌺 Allah yardımcın olsun