Leyla39 Aytlkya bana göre ilerde sizin bebeğiniz. Benim 27 haftada daha 700 gram bile yoktu. Yemeğinizi icmenize dikkat edin. Gerisi hâl olur inşallah 🤲🏻
Aytlkya Leyla39 dikkat ediyorum inşallah kilo alımı hızlı olur doktor normale göre bı tık yavaş dedi çok tedirginim 😞
Leyla39 Aytlkya gönlünüzü ferah tutun inşallah isteğiniz kiloya gelir. Bebek için kilo olacak şeyler tüketin. Kaşar, kefir, ortbiry, Yulaf, çiğ kuruyemiş, yumurta, et ve balık v b.
Kutsal_koc Aytlkya benimde 27+2 de 1030 gramdi bugün kontrole gittim 28 olduk 1150 olmuş çok küçük geldi bana da doktor da bir hafta geride dedi ama :(
Leyla39 Kutsal_koc bebeklerin işi belli olmaz bı bakmışsın kolisu almış başını gidiyor. Siz dikkat edin ve kafaya çok takmayın. 🧿
Aytlkya Kutsal_koc geride değiliz ama gelişimi bi tık yavaş gibi dediler bu haftadan sonra belli olur dediler 28 inde tekrar gidicem
Kutsal_koc Leyla39 inşallah dediğiniz gibi olur🤲ya biraz insanın elinde değil galiba takmamaya çalışıyorum ama. Bide bende damarların birinde direnç var ondan bebeğe kan beslenme tek damardan oluyor inşallah daha çok gerilik olmaz diye dua ediyorum yine 🤲