Daisyy000 Elifonur06 İlişkin sonrası popomun altına yastık koyup yarım saat kadar o şekilde yattım. O ay hamile kaldım 🌿
Patito__ Elifonur06 kadin icin hayit macunu veya hayit tohumu cay seklinde Erkek icin keciboynuzu kuru veya ozu Kadinda yumurta tembelligi var ise incir kuru Ekstradn kadın icin vimnler onemli baktirip eksik varsa tamamlayin ve folik asit icilmesi fayda sagliyor
Nureris Orta boy tabağın içine bal, bir yemek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı tarçın bunu macun haline getirip sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim..
Nergizgokce Kafana bişey takma oldumu olcakmi bu sefer tuttumu bunları düşünerek ilişkiye girme asla. Çok takınca gerçekten stres tetikliyor olmuyor. Ben işe girdim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Elifonur06 Patito__ hayıt caylarim var benim zaten demlik benimkiler bittikçe siparişimi veriyorum canım bitanem çaylarımın çok seviyorum çaylarımı🙏🏻😍😍😍
Nurella2633 Elifonur06 iki sene boyunca denemediğim şey kalmadı çok stres yapıyordum sonra işe girdim kafamı işe verdim bir kaç kiloda zayıfladım hiç ummadığımız anda geldi miniğim
Ask_ Elifonur06 bol bol dua canım allah vermedikce sen her kürü dene rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın sizin için hayırlı olan bir zamanda rabbim bu sevinci size yaşatır inşallah amin dilinden duayı eksik etme duanın gücüne inan bugun olmadı bırakayım deme her aksam yatmadan oku 7 kez Ayetel Kürsi ve ya rahman ya rahim ya halim ya kerim ya Rezzak ya hannan ya deyyan ya hakim 99 esmaül hüsnanın hatırı için bana hayırlı bir evlat nasip et allahım bu duanında her dua gibi gücüne inan
Zeyasln Elifonur06 ilk bebeğimde çörek otu kürünü yapmıştım eşime de her sabah taze keçiboynuzu kaynattım bunları kullanırken hamile kalmadım yeter olmuyorsa olmuyor deyip herşeyi bıraktıktan sonra hamile kaldım 😅 psikoloji aslında en önemli şey 2.bebeğimiz plansız sürpriz oldu hiç beklemediğimiz anda
Tugba1tugba Elifonur06 1 sene denedik olmadı. Sonra dedim ki yaz geliyor yazın rahat geçireyim kışa deneriz dedim o ay oldu. Stres yapmayınca oluyor
Asure123 Elifonur06 diyetisyen desteği ile düzenli beslenme, mümkünse egzersiz ve minimum stres🌺 ve sütü minimum kullanmak (diyetisyenim söylemişti)
Zeyasln Elifonur06 bal, çörek otu, tarçın yapılışını hatırlamıyorum netten bakarsanız daha iyi sonuç alırsınız çekilmiş yazıyordu ben öyle yiyemediğim için direk çörek otu kullanmıştım
Patito__ Elifonur06 intte cok goren var ben dha almadm instada nihalin bahcesi bir arastirin derim Siz kur filan ariyorsunuz ama problem vrmi nedir o onemli esinizde testlerini yaptirmali sizde muayene oldnzmu