Sahinaysr Evinaram belli bi sebep yok canm bebek falan gayet iyi rahim uzunluğum 32 demişti doktorum ama sancılar kesilmezde devam ederse rahim açılma yapabilir yumsama var biraz rahimde dedi
Sahinaysr dolunay_6 canm bende kullanıyorum adalatı ama kesmiyor sancı ve kasılmaları aynı bende yatıyorum hiç kalkmıyorum ama yine de kesilmiyor
Zeliha66 Sahinaysr canım serklaj faln öneriyo mu doktor gerci haftanda ilerlemiş belki tehlikeye atmak istemez senide bebegide. Insallah geçecek canim dua et bol bol
Sahinaysr Zeliha66 serklaj falan bişey demedi drm açılma olursa yapılması gerekmiyor mu 😌insallah canm inşallah
Zeliha66 Sahinaysr aman canım çoook dikkatli ol benim 3mmdi doktor kesinlikle yerinden kalkmıycaksın dedi.
Zeliha66 Sahinaysr canım haftan riskli daha kücük olsaydı yaparlardı belki. Stres yapma kasılmanı çogaltır. Ben 12 haftadır yatıyorum inan stres yapınca hemn kasılmam cogalıyo.
GlZngin Zeliha66 24 haftalığız biz. Karnımın içi acıyor gibi yatakta yatarken hele ne tarafa yatsam bilemiyorum
Burcuerhan Sahinaysr inşallah saglıkla hayırlısıyla zamanında kucagına alırsın hepimiz alırız AMİİİNNN 🙏🙏🙏🙏
Neftis Arkadaşlar umut olsun diye yazıyorum sizlere 36 haftalık hamileyim o kadar zor uzun yollardan bu aşamaya geldik ki hepsini yazmam mümkün değil ama şöyle diyeyim 13 yıllık evliyim 2 aşılama 6 tüp bebek tedavisinde nihayet pozitifi gördük ama son tedavide bir sürü operasyon geçirdim , hatta hamilelik netleşince başından beri erkek Doğum riski var dendi 1 ay arayla iki kez serklaj ( rahim genişletme ) operasyonu geçirdim. Sonrasında WC haricinde hiç kalkmadan yatacaksın dendi aylardır yatıyorum hatta eve hastane yatağı getirttik , belki çok saçma gelecek ama umut insana herşey yaptırıyor , büyüklerimiz haber gönderdi eskiden manda yoğurdu yiyenler çok geç doğurur denirmiş köylerde falan manda yoğurdu yolladılar ne kaybederim dedim yedim ☺️, Dr um 32. Haftayı görürsen öp başına koy denmişti şimdi 36 olduk 37 den sonra Dr um daha fazla beklemeden alacağız dedi ( gebelikte şeker tansiyon da çıktı çünkü) belki çok uzun oldu ama o zor süreçte bende burada yazılanları okuyup umut arıyordum lütfen üzülmeyin kafaya takmamaya çalışın yatın WC ve yemek dışında kalkmadan yatın ve dilünizden Rabbim sana emanet diye dua edin hatta başka dualar var dilimden düşürmediğim şimdi omları da kopyalayacağım 💞
Neftis Çocuk sahibi olacak anne ve baba her gün 10 ar defa : ‘’ Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur. ~~~~~~~~~~~~~ Zekeriya as., doğacak çocukların hayırlı ve sağlıklı olmalarını isteyen anne ve babalara: ‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini durmadan her fırsatta söylemelerini buyurmuş ve bu zikiri yerine getirenlerin çocuklarının sıhhatle dünyaya geleceğini belirtmiştir. ~~~~~~~~~~~~~~~ Hamile olup düşük tehlikesi olan kimseler bu ism-i şerifi okurlar ise düşük olmaz. Erbain-i İsmi şeriflernden olan aşağıdaki İsm-i Şerif her gün(7) defa zikrderse,Allah-u Teâlâ’nın izniyle bebeğin müddetini hayırla tamamlar(Düşük meydana gelmez) ve Allah’ın izniyle kolayca doğum yapar. “Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammu”
Eloelo Sahinaysr Geçmiş olsun canım 🙏 Bende 23 haftalıkken geçirmiştim bir ay yattım idrar yolu enfeksiyonu tetiklemişti benimkinide. Şimdi 37’deyiz. Stres yapma kucağına aldığını düşün güzel şeyler hayal et 🙏🏻
Sahinaysr Eloelo elimden geleni yapyrm canm da bugün biraz duygusallık yaşadım ama şuan bebeğim de bende iyyz çok şükür kasılmalarmz biraz hafifledi