Ozge_baday yaaa lütfen banada bakar mısın erkek demiştin öyle mi daha cinsiyet belli değil dedi doktor ebrar_65 çok meraj ediyorum
Esonuzzz Ebrarabla_06 https://mutluresim.com/images/2024/03/17/zQr3IE.jp Biz çok miniğiz ama yine de tahmininiz söyler misiniz 🙏🏻
Ebrarabla_06 Anonim189 kız agzından bal 🍯damlıyor çok şükür canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 çok mutlu oldum🥳
Slabylann6868 Ebrarabla_06 ablacım normalde bana erkek demiştin zaten ama sence % kaç ihtimal sana göre erkek olması bi kızım varda şuan merak ediyorum 2. Yi çok😍
Ebrarabla_06 Slabylann6868 halen Aynı fikirdeyim canım erkek ben hiç yüzdelik vermiyorum adece Benimki bir tahmin herkesin sonucu doktor söyler gülüm İnşallah bu sefer erkek olur gönlünden geçen olur🥰
gocebeanne Ebrarabla_06 benimkini doğru tahmin ettin canım 🥰 erkek demiştin erkek çıktı teşekkür ederiz.
Ebrarabla_06 gocebeanne gerçekten mi canım benim çok mutlu oldum çok çok sevinçliyim 🥳🥳🥳🤏😎😎🤏 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰😍 teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳🥳🥳🥳