Elif522834 Merhaba kızlar bugün sürekli su gibi akıntı geliyor iç çamaşırımı ıslatacak şekilde 38 haftadayım ilk gebeliğim ve anlamıyorum aynı durumu yaşayan var mı?
Beybitooo Elif522834 bence idrar olsa anlarsınız bende de olmuştu erken haftalarda bildiğin su gibiydi ama enfeksiyondan akıntı olmuş suyunuz sızıyor olabilir enfeksiyon kaparsınız bi acile görünün
Missprincess Elif522834 ama korkma yani bu dediğim sekiz buçuk aylıkken olmuş zaten gelsede kasılmaların başlar yakında
Missprincess Annem bana hamileyken sürekli tuvalete gitmiş en son sabah hastaneye gittiğinde 10 dk da doğmuşum. Meğer çişi değilmiş gelen suyuymuş 😂 olabilir de bi görünün doktora
Suhiss Elif522834 suyunuz geliyor hastaneye gidin. Zaten vaktini doldurmuş gelmesinde bir sakinca yok allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏
Gulsah_09 Elif522834 instagramda bir doktor iç çamasirinda islaklik oldugunda wcye gidin ic camasirinizi degistirip 10 dk yuruyun ve tekrar bakin su sızıntısı ise yine olur gibi bi aciklamasi vardi cok once gormustum.tabi cok hatirlayamiyorum .