fatos2404 Gamzzeekabak hiç sorma ikinci hamileliğim aslında ama ilkmiş gibi hissediyorum aşırı heyecanlıyım 🥹🫶🏻
fatos2404 umrumdadegil babası kararsız bana kalsa Hümeyra ama bana tek bakmıyor işte, kızı kıymetli beyefendinin 6 aydır bi isim bulamadı 😂😂
fatos2404 Ebrarabla_06 bende doğma büyüme Vanlıyım ama şuan gurbetteyim o kadar özledim ki Ramazan gecelerini 🥹
Emel_34 fatos2404 99 dan sonra hızlı gecıyı helekı 30 lubhaftalara gel bı bakmışsın gelmek üzere sadece artık sabırsızlanıyor ınsan
Busus fatos2404 son 92 gün oruc tutuyorum maşallah benim ki de içimde fıldır fıldır hiç durmuyor 26+6 haftaligim benden hareketli 😂
fatos2404 Busus acaba diyorum yerleri genişlediği için mi daha rahat hareket ediyorlar mide bağırsak falan boş ya 😂😂
fatos2404 umrumdadegil ya hiç sorma bayılır kız çocuklarına ayrı bi kıymet verir kendileri 🥰 kızı onu parmağında oynatır haberi yok 😂😂
Ebrarabla_06 fatos2404 gerçekten mi canım benim van çok güzel yaaa keşke buraya gelebilsen ramazan da neredesin hangi şehirdesin