bihterquenn Alerjik rinitim var 3 senedir hamilelikte başladı. İlaçlar kullanıyorum ama faydasız böyle yaşayan var mı ameliyatı ya da bir çözümü var mı benim aşırı derecede genzim kaşınıyor ne yapacağımi bilmiyorum kullandığiniz ilaçlar ne lütfen yazın
Eeesm bihterquenn offf çekmeyen anlamaz gerçekten. Bende de var yıllardır ilaç kullanıyordum çok rahatlıyordu ama şuan gebelikte hiç bir şey kullanamıyorum ve çok kötü durumdayım hayat kalitesini çok etkiliyor gerçekten. Ben aşısı var diye biliyorum yaptırmayı düşündüm ama sonra gebe kaldım öylece kaldı. Siz de araştırın isterseniz
Deletedmom_99 bihterquenn alerjik astımım var. Boğaz ağrım geniz akıntım var. Günde 3 defa sarımsak yiyorum çiğ çiğ. Boğazımı yakıyor ama yapacak bir şey yok. Emiyorum. Sonra limonlu su yapıyorum. Yatana kadar yavaş yavaş yudum yudum su içiyorım. 3 gündür de yatıyorum. Nefes darlaşmıştı iyi geldi. Zencefil Içebllirsen dozunu sen ayarla onuda iç. Nane limon iç. 3. Günün sonunda iyi hissettim. Ama yavaş yavaş boğazımdan geçire geçire içtim. .
bihterquenn GuzelMelegimm valla o da olmasa halimiz yaman . Sürekli yıkıyorum yıkamasam durulmuyor pastil yiyorum ne kadar ise yararsa valla öldürmez süründür bu hastalık.