Elifonur06 Kızlarrr hamile kalmak için kür yaptınız mı yada nasıl bı yontem denediniz lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız?🙏🏻😍😍😍😍😍
Kubraakgn0 Elifonur06 Canım ben yumurtama haftası boyunca çatlamaya kadar havuç yedim yumurtaları sağlıklı büyütüp çatlatmaya yardımcı oluyor diye duymuştum ilk denediğim ay hamile kaldım 🥰
neanladinyurdagull Elifonur06 yumurtlama döneminde değil iki gebelik yaşadım adetten 1 gün ve 2 gün onceki iliskilerimde hamile kaldım 😅
Elifonur06 Kubraakgn0 şimdi denemeye başlasam ne kadar sürede hamile kalırım ilginiz için teşekkür ederim
Kubraakgn0 Elifonur06 Ben adetim bittikten sonra başlamıştım 20 gün kadar yemiştim günde 1 tane havuç mesela birinde bitiyorsa 20 sine kadar kullanmıştım sonra bıraktım olursa olur diyerekten tam yumurtlama günü belli olmadığı için takip etmiyordum tutmuş sanırım bidahaki adet tarihimde 3 gün gecikmeyle öğrendim
Pinkopinkoo Instagram da sayfası var adım adım annelik diye. Biyolog Emel hanım kendisi macun üretiyor. O macunu kullandım kavanoz bitmeden hamile olduğumu öğrendim. Ayrıca ovulasyon testi aldım. Takibini de minnakkurabiyeler sayfası yapiyo ismi sevgi ❣️😇
Tugba-ikizler Hayıt tohumu ile hamıle kalmak kolaylaşıyormus ben denemedım ama duydum. Soğan ve ıncır kürü biliyorum bunları deneyebılırsın