Hilalaktscbk Planlı sezaryen için son 4 günüm ve aklımdaki en büyük sorulardan biri bu. Ne kadar süre sonra düzeliyor bu şeker, hayalini kurduğum yemek içmek istediğim o kadar çok şey var ki 🥲🥲
Melllike Hilalaktscbk bekliyim burda bende merak ettim. Bende de şeker çıktı diyet yapıyorum. Yiyemediğim bir tatlıyı eşimden doğumda istedim ama bu durumda hemen yiyemiyecepim galiba tamda bilmiyorum
Deletedmom_112 Hilalaktscbk bencede hemen düşmüyor kimse de takip etmiyor bence ama bende çok merak ediyorum bunu
Ebruliates Hilalaktscbk kesinlikle takip edilmiyor 😂 yedim içtim nasıl olsa tehlike geçti doğumda hastanede ölçütler normaldi ama zaten diyet gibi yemekler verdikleri için. Şekerli birşeyler vermediler
Hilalaktscbk Deletedmom_112 Ay benim düştü düştü 🤭 doğuma girmeden önce açlık baktılar 97 gibi hatırlıyorum doğumdan çıktım ilk çorbadan sonra baktılar 90a düşmüş açlıktan düşük daha çok yemen lazım dedikleri gibi yaş pasta yedim 🫠 darısı geride kalanlara 🥳
Hilalaktscbk Deletedmom_112 1 hafta oldu doğumdan önceki gibi yiyip içiyorum hiç bir şeker ibaresi yaşamadım ölçmedim de açıkçası bebeğimi etkilemediği sürece hiç umuruma gelmiyor 🥲🙄
Deletedmom_112 Hilalaktscbk bende aynı fikirdeyim muhtemelen bende doğurup her şeyi yicem bebişi etkilemedikten sonra insanın umrunda olmaz cidden doğru diyorsunuz
Hilalaktscbk Deletedmom_112 Bir de şeyi farkediyorum yedikten sonra baygınlık gelirdi şekerim yükselirdi. Şimdi hamilelikten önce açlık şekerim düşünce nasıl elim ayağım titriyorsa aynen öyle oluyorum bebeğimi emzirdikten sonra hemen bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum 🫠