Babyay ebru1221_ Akgünluk sakızı nedir acaba maalesef Ankara da oturuyorum ben deniycem koyun yununu sağ olun
ebru1221_ Babyay cortairi doktor söylemeden kesinlikle kullanmayın doktor ben demeden kesinlikle verme dedi koah ve astım tedavisi için kullanılan bi ilaç normalde durumunu cortair verecek kadar ağır görseydi doktor muhtemelen verirdi zaten
Bsrrgl Babyay udi hindi yağı kullanmanızı tavsiye ederim. Doğal bir şifa biz Corona zamanında dahi sadece onu kullandık. Elhamdülillah çok çok fayda etti. 4 yaşında evladım var hep kullanırız.
esmayb35 Babyay bizimde bebekken olmuştu hava kullandık atlatmıştı. Şu an 5 yaşında dün 6 tane iğne verdi doktor cortair ve başka bir şey daha. İğne bayağı etkili ama bebeklere veriyorlar mı bilmiyorum
Betlergenn Babyay Günlük ya da akgünlük sakızı diyorlar aktarlarda var. Annem bana hep çok hasta oluyorum diye bir tavada onu ısıtıp çıkan buharı pamuğa tutup göğsüme o pamuğu kapatırmış. Ondan başka bir şey hırıltını kesmezdi der hep. Belki size de şifa olur
Bsrrgl Babyay evet sizin için ayrıca aldığım yere sordum günde 3 kere verebilirsiniz her seferinde ağzına 3 damla burun deliklerine birer damla şeklinde. Tamda sizin sikayetleriniz üzerinden sordum doğru bilgi olsun diye. 🌸
Aysegul1805 Babyay internette iki yaşın altındakilere verilmez yazıyor lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın daha 4 aylık bebeğiniz alerjisi olur bi şey olur hastaneye bile yetişemezsiniz allah korusun
Zeynomsu Babyay ya çok geçmiş olsun. Ben yıkanmamış yün duydum. İçinde lanolin diye bir madde var ve akciğerlere iyi geliyor. Satıyorlar. Sırtına koyun isterseniz.
Babyay ebru1221_ yok zaten onu asla vermem verdigi antibiyotigi iki gündür veriyorum ama çok isteksizdim aşiri büyük tuvalet sorunumuz oldu onu bile kesmeyi düşünüyorum