Tictack tugbamommm benimde 4+5 şuan sanırım vajinal ultrasonla gözüküyomus suan ama belki siz karından görürsünüz. Bende 5+3 e randevu aldımm
tugbamommm Tictack şimdi çıktım rahim biraz ters olduğu için vajinal ultrason ile baktı bebeğinde keseyi de gördük ama tehlikem varmış etrafı kanamalı
Tictack tugbamommm yaaa Allah yardımcınız olsun inşallah durur kanamanız en yakın zamanda. Sizde kanama olduğunuda dair belirti var miydi ki şuan koyu renk akıntı gibi vs 😔 ne tavsiye etti
Tictack tugbamommm bidaha ne saman cagirdi sizi kalp atisi icin bende vajinal ultrsından korkıyorum sanki cok acıtıyor gibi geliyor
tugbamommm Tictack yok hiç belirtil yoktu vajinal yoldan fitil verdi düşük önleyici ilişki yasağı verdi dikkat etmen lazım dedi
tugbamommm Tictack haftaya aynı gün gel dedi bende acıtır sanıyordum ama asla acıtmıyor zaten ucunu sokuyor sadece
Tictack tugbamommm anladım inşallah iyi olur ikimiz içinde 😊 benim 3 gün kahverengi lekelenmem oldu ama şuan yok bende çok merak ediyorum gitmemek için zor duruyorum ama insallah haftaua gidicem bende yazarim belki birinin isine yarar😊