esss_92 Snmyildrm Rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah canım aynen senin dediğin gibi yer gök dua hiç umudunu kaybetme sana naçizane tavsiyem geceleri teheccüd namazında dua et..ben de bebeğin için dua edeceğim 129 kere ya Latif esmasını her gün oku.. Allah’ın izniyle içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan feraha kavuşacaksınz..🌸
esss_92 esss_92 teheccüt namazında yapılan dua hedefini şaşmayan ok gibidir Allahın izniyle…kendimde inan çok dua ettim ve rabbimin mucizesini göreceksin
Snmyildrm @myonlychance insaallah Rabbimden tek dilegim O 🤲 Rabbimden umidimi hic kesmiyorum. Allahim butun bekleyenlere sag salim kucagina almayi nasip etsin🤲Sizlerden de Allah razi olsun
Snmyildrm @Zey__23__ Amin canim insaallah. Umudumu hic kaybetmiyorum. Rabbim buyuktur 🤲 Allah razi olsun
Snmyildrm @merylii_ Canim benim hepinizden Allah razi olsun beni O kadar duygulandirdiniz ki. Hepsine benimde selamlarimi soyle. Bu mubarek gunlerde Allah sizlerinde yuzunu güldursun. 🤲
merylii_ Snmyildrm amin canım cümlemizin Rabbim şifa bekleyen herkese tez zamanda şifa versin, sende kalbini ferah tut, Rabbim her şeyin en iyisini bilir, inşallah güzellikler bulur seni
Snmyildrm @Sihirlimom Bende ogrendigimden beri cok agliyorum surekli dua ediyorum insaallah Rabbim bir mucize verecek inaniyorum. Allah razi olsun sagolun🤲
Sihirlimom Snmyildrm ağlama ne olacaksa sonunda oluyor mutlu ol ki bebiş de mutlu olsun o hatayı ben çok yaptım çok ağladım sen yapma güzel geçir madem aldırmak gibi bir niyetin yok çünkü benim de yoktu ama saflık etmişim
Snmyildrm @esss_92 Amin insaallah canim Rabbim buyuktur🤲 Allah razi olsun sizlerden cok Sagolun🤲 Bende surekli dua ediyorum
New34 Snmyildrm belki bir mucize olur ben çok inanıyorum böyle şeylere trizomi 13un bı kaç bulgusu var bariz olan demişti doktor hepsi saptandı mi mesela bazen yarık dudak diyorlar trizomi belirtisi ama normalde de bebek öyle dogabiliyor acaba size kaç bulgudan bahsettiler uzuntunuzu tekrarlatmak için sormuyorum yanlış anlamayın sadece acaba dedim
Mrsselvinaz Snmyildrm Sizin olayınızı yazan biri mucizem diye bir başlık açmış.Kullanıcı adı mavilianne sanırım.Bakın sizin gibi önünde bebeğinin beyninde sıvı varmış ve yaşamış.Bence bir bakın derim.
HmerveK Snmyildrm Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifasını versin. Sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelsin inş🤲🏽